Flygvaruhuset Rabattkod / Kupong 2018 | 10-50% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Flygvaruhuset är en stor reseaktör på den svenska marknaden vars mål är att tillhandahålla sina kunder med de absolut lägsta priserna på resor. Utbudet som Flygvaruhuset har att erbjuda alla resenärer är väldigt stort och växer ständigt.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Flygvaruhuset:

Minst 10% rabatt

Minst 10% rabatt hos Flygvaruhuset.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller när du bokar flyg + hotell. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Flygvaruhusets logotyp I dagsläget finns det över 240 000 hotell, semesterbostäder i över 90 länder, flygbiljetter från 650 flygbolag och paketresor till destinationer över hela världen. Dessutom är det möjligt att boka hyrbilar på 28 000 destinationer och charterresor via stora charterförteag som Ving, Apollo, Fritidsresor och Solresor.

Flygvaruhuset ingår i Svenska Resegruppen AB som ägs av Etraveli AB. Etraveli är ett av Nordens största företag inom resebokningar online och har årligen över 2,5 miljoner nöjda kunder. I snitt fyller Etraveli 50 st Boeing 737:or med resenärer varje dag. Med Svenska Resegruppen AB och Etraveli som ägare kommer det en hel del extra trygghet för alla kunder. När det kommer till online-bokningen använder företaget högsta tillgängliga krypteringsstandard för en säker data- och betalningshantering. Svenska Resegruppen AB har också högsta möjliga kreditvärdighet, vilket är Trippel-A. Flygvaruhuset.se är även medlem i Svenska Resebyråföreningen SRF och har en statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Utöver att Flygvaruhuset ständigt pressar priserna på resor finns det nästan alltid olika kampanjer och erbjudanden som kan göra resan upp till 40% billigare. Även rabattkoder som kan dra av ytterligare några procent på resans totalpris brukar då och då finnas tillgängliga.

Så använder du en rabattkod hos Flygvaruhuset (Steg för steg)

 1. Använd sökverktyget på startsidan för att hitta den perfekta resan.
 2. Skriv in resmål, resedatum, antal resenärer, antal rum etc och klicka på "Sök-knappen".
 3. Nu skickas du vidare till en sida med olika resealternativ.
 4. Välj det resealternativ som passar dig och klicka på "LÄS MER OCH BOKA".
 5. Du får nu upp en ruta där du kan läsa igenom mer specifikt om resan och välja rumstyp, ändra flygtid etc.
 6. När du kollat igenom allt och gjort dina val så klickar du på "BOKA".
 7. Efter att ha klickat på "BOKA" kommer du till en sida där du ska skriva in dina personuppgifter och annan information.
 8. Det är även i detta steg som du ska skriva in din rabattkod.
 9. Längst ner ska det finnas en ruta där det står "Min Kupongkod". Denna ruta har även ett textfält där du ska skriva in din rabattkod.
 10. Skriv in din rabattkod och klicka på "Använd".
 11. Totalpriset ska nu sjunka och du kan gå vidare och slutföra din bokning.