First Hotels Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 15-50% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Boka hotell i Skandinavien eller Spanien? First Hotell har över 90 hotell att välja mellan och till skillnad från många hotellkedjor som ser likadana ut vart man än reser har varje hotell sin egen stil och charm samtidigt som de alla ger en förstklassig hotellupplevelse. För att spara lite på hotellrummet bör du kolla med oss först. Du kan hitta en First Hotels-rabattkod och andra hotellerbjudanden på denna sida.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från First Hotels:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos First Hotels.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=11343&m=12&a=218544&u=%2FErbjudanden%2F

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda erbjudanden hos First Hotels. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

First Hotels logotyp First Hotels är en av Skandinaviens ledande hotellkedjor. First Hotels grundades i Sverige 1993 och hade till en början sex stycken hotell. Sedan dess har hotellkedjan vuxit och består idag av 55 unika hotell i Sverige, Norge och Danmark, utspridda på 43 destinationer.

Kedjan består av både egenägda och franchisetagande hotell och har alla sin egna, unika karaktär gällande inredning och design. Gemensamt för alla hotell är dock den höga servicekänslan, fri WiFi och en stor frukostbuffé som ingår i rumspriset. Många hotell erbjuder också event- kongress eller konferensmöjligheter. På många hotell kan man också boka olika paketerbjudanden, som till exempel familjepaket, spapaket, bröllopspaket eller sportpaket. Som medlem i First Hotels lojalitetsprogram First Member får du bonuspoäng varje gång du bor på First Hotels i Skandinavien, samt får ta del av unika erbjudanden och fördelar. Du som reser mycket i jobbet kan ta del av First Business Deal som ger dig upp till 21% rabatt i hela Skandinavien, på alla First-hotell och dess samarbetspartners.

Tripwise är en resesajt som hjälper sina besökare att hitta det absolut bästa priset på resor. Vi har därför ett stort utbud av rabattkoder från flera olika aktörer på resemarknaden. Vi har bland annat rabattkoder från stora spelare som Booking.com, Expedia, Hotels.com, Otel.com och många fler! Glöm aldrig bort att leta efter en rabattkod innan du ska boka din nästa resa!