Finnair Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Finnair är ett finskt flygbolag som flyger till över 70 destinationer mellan Europa, USA och Asien. Finnair är ett av Europas största flygbolag vad gäller flygningar till Asien, och erbjuder den rakaste vägen dit. På finnair.se kan man boka sin flygresa. Här finns en mängd avreseorter och destinationer att välja mellan, som till exempel London, Oslo, Bryssel, Chicago, Miami, New York, Bangkok, Tokyo, Peking, Bali och Vietnam.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Finnair:

MINST 10% rabatt

MINST 10% rabatt hos Finnair.

VISA RABATTKOD

ad.zanox.com/ppc/?32374370C895567122T&ULP=[[http://www.finnair.com/se/se/offers]]

Rabatten gäller utvalda erbjudanden hos Finnair. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken igen.

Det går även bra att boka resor som innebär byten med Finnairs partnerbolag. Detta gäller resor till länder som Australien och Island. På finnair.se kan du samtidigt som du bokar flyg, även boka hotell och hyrbil. Ombord på ett Finnairplan kan du njuta av god mat, härlig komfort, underhållning i form av film- och musikkanaler, eller shoppa ur Tax Free-shoppen. Som medlem i lojalitetsprogrammet Finnair Plus samlar du poäng som du sedan kan omvandla till flygresor, uppgraderingar och en mängd andra tjänster. Du får även tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter.