Ferratum Business Kampanjkod / Rabattkod 2019 | Kampanj och rabatt! | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Ferratum Business är ett företag som hjälper småföretagare med investeringskapital. Ferratum Business är en del av det europeiska finansbolaget Ferratum Group som är verksamma i 25 länder och börsnoterat på Frankfurtbörsen. Ferratum Business erbjuder företagslån till små företag från 20 000 SEK till 100 000 SEK med betalningsvillkor på mellan sex till tolv månader.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från FerratumBusiness.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Ferratum Business.

VISA ALLA RABATTER OCH KAMPANJKODER

Se Ferratum Business startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Småföretagare kan ansöka om lån direkt på Ferratum Business sajt via en onlineansökan. I ansökan uppger man företagets organisationsnummer, sitt personnummer, bevis på sin identitet samt uppgifter om företagets nuvarande omsättning. Ferratum Business baserar sina beslut om beviljat lån utifrån företagets kassaflöde, byggt på företagets transaktionshistorik. Efter godkänd ansökan betalas pengarna ut inom 24 timmar. Återbetalning av lånet sker genom månatliga betalningar under företagslånets löptid. Ferratum Business kundtjänst går att nå via mail eller telefon och är öppen mån-fre mellan klockan 09:00-17:00. Mail besvaras inom 24 timmar. På sajten finns även Ferratum Business Blogg där man kan läsa inlägg som tar upp hur man bygger ett hållbart företag, om hur tid är pengar, om varför passion är den viktigaste investeringen i ett företag, eller om sju sätt att få ut det mesta av ett litet företagslån.

Ferratum Business kontor är placerat i Stockholm.