Fashiongirls.se Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10, 15, 20% rabatt | Februari 2019

Fashiongirls.se är en webbutik som säljer löshår, hårförlängningsprodukter, hårtillbehör och skönhetsprodukter. Bakom företaget står danska Fashiongirl som är Skandinaviens största leverantör av hårtillbehör och löshår. Fashiongirl grundades 2009 och har idag verksamhet i ett flertal länder. Utöver Sverige och Danmark finns även Fashiongirl-webbutiker i Finland, Norge, Nederländerna, Belgien, Tyskland, Frankrike, Spanien och Storbritanien.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Fashiongirls:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Fashiongirls.se.

VISA RABATTKOD

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=6175&pid=7989&deeplink=http%3A//www.fashiongirls.se/shop/specialoffer-ALL-1.html

Ingen rabattkod tillgänglig denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Fashiongirls.se. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Utöver alla hår- och löshårsprodukter säljer Fashiongirls.se även lösögonfransar, nagelprodukter, hudvårdsprodukter, makeup och hårvårdsprodukter. I sortimentet finns även Shapewear med produkter som BH-inlägg, självsittande BH, Nipple Covers och träningskorsetter.

Fashiongirls verksamhet är helt internetbaserad vilket innebär att de inte har några utgifter för fysisk butik eller manuell hantering. Detta gör att företaget kan erbjuda sina kvalitetsprodukter till riktigt bra priser. Skulle inte de redan låga ordinariepriserna vara nog så har Fashiongirls även en outlet med upp till 70-80% rabatt.

När du handlar hos Fashiongirls.se kan du betala med VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, American Express eller JCB. Beställningar skickas med Posten och leveranstiden är normalt 2-4 dagar.