Fashionbox Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Fashionbox är en svensk webbutik som erbjuder festklänningar, underkläder, badkläder och byxor till bra priser. Fashionbox är specialiserad på klänningar, och har klänningarna till alla tillfällen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Fashionbox:

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda produkter hos Fashionbox.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=817&redirect=http%3A%2F%2Fwww.fashionbox.se%2Fse%2Fgrp%2Frea.php

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri frakt

Fri frakt på hela din beställning hos Fashionbox.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=817

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fashionbox logotyp På fashionbox.se finns ett stort utbud av mode, med produkter som studentklänningar, festklänningar, cocktailklänningar, långkläningar, sommarklänningar, vardagsklänningar, julklänningar, nyårsklänningar, glittriga klänningar, korta klänningar, spetsklänningar, ärmlösa klänningar, halvlånga klänningar, mönstrade klänningar och enfärgade klänningar, allt från märken som Dry Lake och Fashionbox eget märke.

I det stora utbudet av badkläder och shapewear finns bikinis, monkinis, baddräkter, behåar och formande underkläder från märken som Freebra och Hollywood Fashion Secrets. I det stora utbudet av underkläder från Freebra finns produkter som nipple covers, push-up-pads, axelbandslösa behåar, behåar som fäster direkt på kroppen, brösttejp, sulinlägg och extra bh-band. Här finns också andra modekläder som jeans, skinnbyxor, jeans med slitdetaljer, mönstrade leggings, skinnleggings, halsdukar och accessoarer. Fashionbox levererar till alla länder i Europa och erbjuder fri frakt inom Sverige.