Euroloan Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Euroloan är ett ungt finansbolag verksamma i Sverige med rötter i Finland. Företaget startade 2007 och har sedan dess hanterat 700 000 låneärenden. Euroloans ambition är att kunna erbjuda bra lån genom modern teknologi och en effektiv organisation. Företaget strävar efter att vara ett jordnära, ansvarsfullt och pålitligt bolag. Långsiktighet är företagets ledstjärna.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Euroloan.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Euroloan.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se Euroloans startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Den som vill ansöka om lån hos euroloan.se kan fylla i sina uppgifter direkt online på sajten. Identifiering sker via BankID/E-leg. Att ansöka är kostnadsfritt. Vid ansökan väljer man det kreditbelopp samt vilket återbetalningsbelopp man önskar. Maximal kreditgräns hos Euroloan är 50 000 SEK. Lånebeslutet kommer inom några minuter efter att ansökan är inskickad. Euroloans minimikriterier för att kunna ansöka om kredit är att man har ett elektroniskt BankID, att man är minst 18 år samt att man innehar ett svenskt personnummer.

Euroloan har tillstånd av Finansinspektionen att tillhandahålla krediter till konsumenter och står under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket.

Euroloan donerar regelbundet pengar till olika miljöprojekt och naturorganisationer bland annat stöder man miljöarbetet runt Östersjön genom Baltic Sea Action Group, och trädplantering i samarbete med organisationen Carbonfund.org. Euroloan är ett koldioxidneutralt företag och har reducerat koldioxidutsläppen med mer än de anställda genererar.