Enerfy Driving Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 500 kr rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Enerfy är ett verktyg som ger information om ens bilkörning och bil med syftet att föraren ska köra mer energieffektivt. Enerfy ger en uppföljning efter varje körning med tips på hur man ska köra på ett sätt som inte kräver lika mycket energi.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Enerfy Driving:

500:- rabatt

500 kr när du köper Enerfy Driving.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Verktyget är kompatibelt med alla fordon som är tillverkade för den Europeiska marknaden från 2001 och framåt, samt den amerikanska marknaden från 1996, dock fungerar inte Enerfy med elbilar. Enerfy är kompatibelt med alla telefoner och surfplattor som har Android, iOS eller Windows som operativsystem. Systemet installeras genom att man monterar en OBD-läsare i bilen. Läsaren överför sedan information om ens bil och bilkörning till telefon eller surfplatta. Via Enerfys läsare kan man till exempel få sin körjournal, läsa av bilens standard-motorfelkoder, och få feedback som visar hur man sparar tid, pengar och energi.

Enerfy Driving logotyp

I Enerfys startpaket ingår cirka 40 tjänster och funktioner som finns i Enerfy-appen som laddas ner utan någon extra kostnad. Vid köp av Enerfy gäller 30 dagars öppet köp och fri frakt. Kostnaden för Enerfy är en engångskostnad, ingen månadsavgift.