Eliq Rabattkod 2018 / Kampanjkod | Spara tusenlappar! | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Eliq är ett system som hjälper människor att hålla koll på sin elförbrukning. Systemet har också finesser som till exempel att visa hur stor elförbrukningen är i realtid och hur mycket ”standby” du använder varje månad.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Eliq:

Spara tusenlappar

Spara tusenlappar när du skaffar Eliq.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Kunder kan även se hur elförbrukningen ligger till jämfört med andra hushåll och hur man kan påverka elräkningen genom att ändra sina vanor. Eliq installeras genom att en sändare placeras på elmätaren och därefter sätter man en display i valfritt eluttag. Displayen kommunicerar trådlöst med elmätaren.

Eliq logotyp Den som vill ha ”Eliq online” placerar en energihubb i sin router med medföljande nätverkssladd och sedan kan man hämta information om sin elförbrukning via dator, mobil eller läsplatta. Eliq online är ett modulbaserat system som kan kopplas ihop med andra Eliq moduler och flera hushåll kan samsas på samma konto. Kunder kan köpa basprodukten, olika paketlösningar men också olika tillbehör. Ett tillbehör till systemet är en sändare som kan kommunicera med både onlinetjänsten och energidisplayen samtidigt. Eliq kan ta emot signaler från upp till tio sändare, vilket är praktiskt för den som vill läsa av flera elmätare samtidigt. Eliq har fått flera utmärkelser bland annat WWFs Climat Solver, VA E-prize e-on. Bra att veta är även att Eliq har trettio dagars ”nöjd kund”-garanti.