EgenSajt Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Egensajt är en svensk leverantör av webbhotell, domännamn och e-post. Egensajt.se drivs av Egensajt Sverige AB och startade 2007. Företaget vänder sig till privatpersoner, företag och organisationer och har ambitionen att erbjuda bästa möjliga prestanda och support till lägsta pris.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från EgenSajt:

20%

20% rabatt på utvalda webbhosting-produkter hos EgenSajt.se.

VISA RABATTKOD

kampanj20

Egensajt tillämpar resursanpassning, vilket innebär att kunderna betalar endast för vad de använder. Bland företagets kunder finns alltifrån små personliga webbplatser, politiska partier till företag inom media och e-handel.

Egensajt.se är registrar för både .se och .nu. och har profilerat sig som billigast i Sverige på just .se/.nu -domäner. Domänhantering hos egensajt.se är gratis och sker via företagets domänhanterare från vilken kunden kan administrera e-post, vidarebefordring av webbsida och DNS-inlägg. Domän kostar från 48 SEK per år. Egensajt.se utlovar hög prestanda och upptid tack vare den specialanpassade Apache med PHP samt Redis Cache man tagit fram.

På webbhotellsidan erbjuder egensajt.se fyra olika alternativ. Alternativet ”E-post standard” innehåller fem e-postadresser på max en domän och kunden betalar endast en registeravgift för domänen. Vid behov finns möjlighet att uppgradera/nedgradera utrymmet när som helst. Alternativet ”Standard resurser” är anpassat för privatpersoners användning av e-post och enklare hemsidor, till exempel en Wordpress blogg/CMS. I alternativet ingår fritt antal e-postadresser och webbsidor. Alternativet ”Extra resurser” är anpassat för företag med en företagshemsida eller en välbesökt e-shop. Obegränsat antal e-postadresser och webbsidor ingår. ”Anpassade resurser” är för de kunder som vill anpassa och ställa in resurser efter sina specifika behov. I denna kategori finns extratjänster som Memcached och Redis.

EgenSajt går att kontakta 365 dagar om året via e-post, kontaktformulär, telefon eller Twitter. Betalalternativ för webbhotell eller domän är bankgiro, banköverföring, PayPal, Payson eller kreditkort.

Egensajt.se har utsetts till ”Sveriges flexiblaste webbhotell” av sajten Brawebbhotell Företaget har sitt säte i Hisings Backa, utanför Göteborg.

Liknande rabattkoder och erbjudanden: