Dunken Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Dunken.se började 1998 som en festsida för kompisar med roliga, ocensurerade festbilder. Så småningom fick sidan alltfler besökare vilket i sin tur lockade annonsörer som ville betala med t-shirts istället för pengar. Snart började det komma spontanförfrågningar om var det gick att köpa dessa t-shirts och då föddes affärsidén.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Dunken.se:

10% rabatt

10% rabatt hos Dunken.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik. Gäller när du anmäler dig till Dunkens nyhetsbrev.

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda varor hos Dunken.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 500 kr hos Dunken.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Dunken.se Dunken.se har tryckt det de beskriver som ”roliga och aggressiva” t-shirts sedan 2003 och företaget har funnits på nätet lika länge. Det gör dem enligt egen utsago, till det företag som sålt roliga t-shirts längst på internet i Sverige. Den lilla firman i Sölvesborg som började sälja t-shirts och prylar från en lägenhet 2003 är i dag en webbshop med cirka 150 000 olika kombinationer av produkter, samt en fysisk butik i Sölvesborg.

I dag består Dunkens utbud inte bara av t-shirts, företaget säljer alla sorters kläder plus inredning och prylar. Den röda tråden på dunken.se har dock varit densamma från början, rockig stil, rock som i hårdrock och traditionell rock. Dunken.se har förutom sina egna tryck, kläder för dam, herr och barn från märken som Iron Fist, Alchemy, Affliction, Miami ink, Lowbrow, Innocent Lifestyle.

I kategorin "Inredning" finns sängkläder, termosar, filtar, kuddar med dödskallar eller tatueringsmotiv som rosor, änglar. Dunken.se har även väggdekor. En av företagets målsättningar är att ha Sveriges största sortiment av whiskeytillverkaren Jack Daniels kläder och prylar. Populärt i webbshopen just nu är tapout-kläder, kläder som är en blandning av kampsport och rock, joggingbyxor med dödskalle-, stjärn- eller tatueringsmotiv-tryck. Under fliken ”nyheter” går det att uppdatera sig om vad som är nyinkommet i shopen. Företaget har en chattfunktion på hemsidan och kunder har öppet köp i trettio dagar. Accepterade betalsätt är paypal, Klarna, payson, kort och traditionellt postförskott. Storebadge ger dunken.se betyget ”mycket bra” baserat på ett par hundra omdömen. Fri frakt på beställningar över 500 kronor.