DHGate Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

DHgate.com är en marknadsplats online som handlar med produkter som är tillverkade i Kina. DHgate.com fungerar som en global “business to business” och “business to customer” sajt för kinesiska säljare och globala köpare över hela världen. DHGate har ett utbud som består av över 30 miljoner produkter till låga priser, -allt från bröllopsklänningar till mobiltelefoner. På dhgate.com kan kunder köpa både enskilda varor och grossistpartier.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från DHGate:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos DHGate.com.

VISA RABATTKOD

www.anrdoezrs.net/links/7792256/type/dlg/http://www.dhgate.com/daily-deals/deals.html

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos DHGate. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

På dhgate.com är produkterna indelade i kategorier som till exempel Apparel & Accessories, Computers & Networking, Consumer Electronics, Toys & Hobbies, Health & Beauty, Bags & Jewelry och Home och Auto. I kategorier som väskor och resväskor, musikinstrument, spel och speltillbehör, elektronik, mobiltelefoner och mobilaccessoarer, hälsa och skönhet, bröllop och event, datorer, sport, belysning, smycken, leksaker, bilar och motorcyklar, foto, klockor, hårprodukter kan uppköpare köpa större partier direkt från sajten. En ny funktion är ”selected suppliers” där leverantörer som valts ut för sin goda service och kvaliteten på sina produkter presenteras.

För att skydda köpare erbjuder DHgate tjänsten ”DHgate buyer protection plan”, som innebär att företaget kan medla om tvist skulle uppstå mellan köpare och säljare. DHGate har spårbara försändelser och full återbetalning gäller varorna inte når köparen.

DHGate.com accepterar betalmetoderna kreditkort, E-wallet och banköverföring.