DanSmoke Rabattkod / Rabattkupong 2019 | 10-25% rabatt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från DanSmoke:

Alla rabatter och rabattkoder hos DanSmoke.se

10-25% rabatt, 50-500kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=7989&cid=6622

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se DanSmokes startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

DanSmoke är ett danskt företag som producerar e-cigaretter som liknar konventionella tobakscigaretter, men utan rök, aska och lukt. Företaget grundades 2012 av en grupp danska entreprenörer. DanSmokes affärsidé är att erbjuda ett sortiment av e-cigaretter som ett alternativ till tobaksrökning. DanSmoke har online-affärer i Skandinavien, Tyskland, Österrike och Schweiz.

På dansmoke.se finns ett utbud av elektroniska cigaretter, smaksatta filter och vätskor. Dansmokes e-cigaretter är svarta med LED-ljus i olika färger. Utbudet på Dansmoke är uppdelat i kategorierna e-cigarett startpaket, dansmoke e-cigaretter, smakvätskor, tobakssmaker, dansmoke fast, dansmoke max, dansmoke 3X, exotiska smaker, engångs-e-cigg, tillbehör, outlet. Bästsäljande produkter är smaken är ”Royal Scandinavian” och batteriet Dansmoke 3X™ - 450 Mah Batteri. Dansmoke har olika varianter av startpaket som kostar från 579 SEK och uppåt och innehåller e-cigaretter, e-vätskor samt kvartalspaket i olika prisklasser med filter, batterier, tillbehör, laddare från 1969 SEK och uppåt. På sajten finns även en blogg som innehåller poster om företagsnyheter, en kategori med testresultat av företagets produkter och möjlighet att gå med i företagets lojalty-program. Medlemmar i lojalty-programmet får specialpriser, gåvor, premiumkundtjänst, erbjudanden med mera. För att bli medlem beställer man ett startpaket, därefter väljer man hur ofta man vill ha leveranser och hur stort antal filter man vill ha vid varje leverans.

På dansmoke.se accepteras betalningssätten kreditkort, inklusive MasterCard, Visa och American Express. För Loyalty club-medlemmar finns även betalalternativen faktura eller PayPal. Den som beställer måste ha fyllt 18 år. Leveransen tar mellan 5-8 dagar.