Cykelkraft Rabattkod / Kampanjkod 2018 | Fri frakt & 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Cykelkraft.se är en cykelbutik på nätet som erbjuder cyklar och cykeltillbehör till ett bra pris. Cykelkraft AB startades 1994 och driver idag en fysisk butik, verkstad och webbshop. I det stora utbudet finns vanliga cyklar och elcyklar för dam, herr och barn.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Cykelkraft:

Inga rabattkoder för tillfället.

Se gärna om du istället hittar någon rabattkod från BikeINN här.

Cykelkraft Här finns även BMX, hybridcyklar, racercyklar, mountainbike och specialcyklar, från kända märken som Skeppshult, Crescent, Scott, Monark, ProMovec, Trek, Kross och Nishiki. Cykelkraft säljer förutom cyklar också cykeltillbehör och reservdelar som reflexer, barnstolar, hjälmar, cykellås, pakethållare, stänkskärmar, cykelpumpar, cykelkläder, cykelkorgar, cykelbelysning, stödhjul, cykelkärror, cykelsadlar och sadeltillbehör, vätskebehållare och cykelväskor, cykeldäck, framgafflar, verktyg, växelreservdelar, hjulnav, fälgar och bromsdelar. Här finns också ett brett utbud av tillbehör och reservdelar till moped, som hjälmar, glasögon, avgasrör, motordelar, pedaler, däck, oljor, bromsar, stötdämpare, förgasare, kedjor, däck, kassetter, växelsystem, backspeglar, cylindrar och styling, från märken som Yamaha, Suzuki, Puch, Honda, Husqvarna, Peugot, Rieju och Derbi. Cykelkraft AB har 6 anställda och en årlig omsättning på över 20 miljoner kronor.

Kampanjer och rabattkoder

När det kommer till kampanjer och rabattkoder har Cykelkraft i princip alltid något att erbjuda sina kunder. Därför ska du inte bli förvånad ifall du surfar in på Cykelkrafts webbutik och där hittar nedsatta priser och kampanjer på utvalda produktkategorier. Utöver alla ständigt skiftande kampanjer och specialpriser händer det att Cykelkraft även ger ut olika rabattkoder. Att Cykelkraft ger ut rabattkoder är ganska ovanligt, men när de väl ges ut brukar de ge bra rabatter och en del pengar kan sparas om köpet hamnar på några tusenlappar. Den absolut vanligaste typ av rabatt som går att få via rabattkoder är procentuell och brukar gälla på en utvald produktkategori. Exempelvis kan därför en rabattkod från Cykelkraft ge 10% på cyklar från ett utvalt varumärke eller på moped- och cykeltillbehör.

Så använder du en rabattkod hos Cykelkraft

 1. Lägg de varor du är intresserad av i varukorgen inne på Cykelkraft.se
 2. När du valt de produkter du ska köpa och vill betala, klickar du på "Till kassan".
 3. Du kommer nu till kassan där du till höger (kan se annorlunda ut på mobila enheter)kan se en sammanställning av din order med antal produkter, pris, fraktkostnad etc.
 4. Under denna ordersammanställning finns en ruta med rubriken "Kupongkod".
 5. Nedanför rubriken finns ett textfält där du ska skriva in din rabattkod.
 6. Skriv in din rabattkod och klicka på knappen med texten "Använd rabattkod".
 7. Din rabattkod är nu aktiverad och totalpriset i ordersammanställningen ska ha sjunkit med den rabatt som koden ger.
 8. Du kan nu gå vidare och slutföra stegen i kassan.

Snabbfakta om cykelkraft

 • Säljer cyklar och cykel- och mopedprodukter på nätet och via fysisk butik.
 • Grundat 1994
 • Brett sortiment av cyklar med modeller från varumärken som exempelvis Skeppshult, Crescent, Scott, Monark, ProMovec, Trek, Kross och Nishiki
 • Snabba leveranser och fri frakt på cyklar
 • Skickar alla varor från lager i Sverige
 • Flera betalningsalternativ. Bland annat möjlighet att få avbetalning på upp till 36 månader
 • Har ofta bra kampanjer och erbjudanden och ger ibland även ut rabattkoder
 • Kunnig support och kundtjänst som svarar i telefon och på e-post
 • Bolaget Cykelkraft AB omsätter årligen ca 20 miljoner kronor
 • Ca 5 anställda