Chimi Eyewear Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Chimi Eyewear är ett nystartat Stockholmsbaserat solglasögonmärke som utmärks av färgglada, prisvärda soglasögon i klassisk design som kan bäras av både kvinnor och män i alla åldrar. Chimi Eyewear grundades 2016 av vännerna Charlie Lindström och Daniel Djudjevic som tyckte det saknades något i dåvarande solglasögonutbud. Tanken med Chimi Eyewear är att kunderna ska ha råd med flera par solglasögon, ett för varje outfit i garderoben. Chimi Eyewear säljs hos den fysiska återförsäljaren Nathalie Schuterman i Stockholm samt i den egna webbshopen. Enligt grundarna står begreppet Chimi står för allt som är positivt.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Chimi Eyewear:

Alla rabatter och rabattkoder hos ChimiEyewear.com

10-25% rabatt, 50-300kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

www.kqzyfj.com/click-7792256-12720252

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Chimi Eyewears startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Chimi Eyewear logotyp På www.chimieeyewear.com hittar man Chimi Eyewears kompletta sortiment av solglasögon. Chimi Eyewears solglasögon finns i tre modeller #001, #002 och #003, samtliga tillverkade i färgglada transparenta bågar i acetat och spegelglas. Alla modellerna finns att få i färgerna peach, coco, litchi, kiwi, acai, mango, aqua och ginger. Priset för ett par Chimi Eyewear solglasögon ligger på strax under 900 SEK. Alla solglasögon från Chimi har 100% UV-skydd och är tillverkade av italienska producenten Mazzuchelli. I webbshopen finns även möjlighet att köpa presentkort på Chimi glasögon.

Chimi Eyewear accepterar kortbetalning med Visa, Amex, MasterCard, Maestro, Discover samt PayPal. Frakten är gratis över hela världen med en leveranstid på 2-14 dagar. I Sverige fraktar man med PostNord vilket tar 3-6 dagar. Chimi Eyewear erbjuder även ett expressfrakt- alternativ med UPS vilket kostar 159 SEK.

Chimi Eyewear har sitt säte i Stockholm.