Charles Tyrwhitt Shirts Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Charles Tyrwhitt Shirts är ett engelskt livsstilsmärke mest känt för sina kvalitetsskjortor till ett bra pris, men företaget har även fritidskläder, kostymer, stickat, skor, accessoarer och damkläder i sitt utbud. Företaget grundades 1986 av Charles Nicholas Tyrwhitt Wheeler som fortfarande äger firman. Charles Tyrwhitt Shirts finns både som fysiska butiker och nätshop. Företagets flaggskeppbutik ligger på Jermyn Street i London men Charles Tyrwhitt Shirts-butiker går att hitta även i New York, Paris, Washington DC och Chicago.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Charles Tyrwhitt Shirts:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos CTShirts.com.

VISA RABATTKOD

tinyurl.com/kmlqynu

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Charles Tyrwhitt Shirts. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Charles Tyrwhitt Shirts logotyp Charles Tyrwhitt Shirts har ett sortiment av skjortor i olika stilar som formal shirts, casual shirts, luxury shirts, business casual shirts och evening shirts. Samtliga skjortor är tillverkade av 100 % bomull och finns i tre olika passformer: classic, slim och extra slim. En skjorta kostar från 269 SEK och uppåt. I nätshopen finns även avdelningar med slipsar, kostymer, casualwear, outerwear, accessories och womenswear. Skoavdelningen har skor i typiskt brittiska stilar som till exempel brogues, Oxford shoes, Derby shoes och Chelsea boots.

Charles Tyrwhitt Shirts accepterar kortbetalning och PayPal som betalsätt. Charles Tyrhitt Shirts har en 6-månaders garanti som innebär att kunden erbjuds att när som helst inom 6 månader från köp returnera varan i vilket skick som helst mot full återbetalning.