CDON Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt, 50-100 kr & Fri frakt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Här på vår sida kan vi rädda din jakt på det absolut lägsta priset online med hjälp av en CDON-rabattkod och en samling av CDON:s övriga kampanjer. CDON är en av Sveriges äldsta e-handelsbutiker och här kan du hitta det mest inom nöje. Film, musik, dataspel, hemelektronik och alla sorters tillbehör finns att beställa på CDON alltid till ett konkurrenskraftigt pris som vi hjälper dig sänka ytterligare lite till.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från CDON:

Alla tillgängliga rabattkoder från CDON

Fullt av rabattkoder från CDON med alltifrån 20% i rabatt till tusenlappar som dras av i kassan.

VISA ALLA RABATTKODER

clk.tradedoubler.com/click?p=46&a=2454700&url=http://cdon.se/rabattkoder/

Se länken som öppnades i ny flik.

CDON rabattkod De flesta känner säkert till den klassiska sloganen "CDON.COM din skivbutik på nätet", som man länge hörde i början av 2000-talet i radio- och tv-reklam. Precis som denna välkända fras säger så startade CDON som ett e-handelsföretag som till en början sålde musik med cd-skivorna i spetsen, och lite senare filmer och dator- och tv-spel på nätet. Idag har sortimentet ökat ordentligt och från att endast sålt musik, film och spel så säljer CDON nu alltifrån heminredning till hemelektronik och vitvaror.

CDON ingår i Qliro Group där andra varumärken som exempelvis Nelly, Gymgrossisten, Tretti, Lekmer och Bodystore ingår. Totalt omsätter denna e-handelsjätte över 5 miljarder SEK och har verksamhet i flera länder utanför Sverige.

När det kommer till att e-handla på CDON finns det som tidigare nämnts fullt av olika produkter i en rad olika kategorier. Oavsett om man är ute efter en ny dator eller en soffa så finns det stor chans att något hos CDON fångar ens intresse. Sortimentet innehåller totalt 12 miljoner produkter i alla möjliga prisklasser.

Snabbfakta om CDON

 • Över 12 miljoner produkter
 • Brett utbud med flera kategorier (Sport, mode, media, elektronik, böcker m.m.)
 • Säljer även digitala produkter så som film, musik och e-böcker
 • Verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark
 • Har även försäljning i övriga Europa genom sin engelskspråkiga webbutik
 • Över 130 anställda
 • Grundat 1999
 • Ägs av Qliro Group som årligen omsätter över 5 miljarder

Rabattkoder och kampanjer hos CDON

CDON har ständigt fullt av kampanjer, erbjudanden och reor på utvalda delar av sortimentet. Dessutom finns det en outlet med nedsatta priser och ibland också fri frakt på vissa varor. För att hitta till alla dessa prispressade varor kan du enkelt navigera dig fram till i CDONs webbplatsmenyer. Uppe i högra hörnet (kan vara annorlunda på mobila enheter) finns en meny-flik med texten "KAMPANJER". Inne på kampanj-sidan finner du fullt av nedsatta priser på utvalda kategorier i sortimentet. Fotoveckor, sommarkampanjer och golfkampanjer är är bara några exempel på vad som kan dyka upp här inne. Även outleten kan du enkelt komma till via kampanj-sidan eller via huvudmenyn där den gröna "Outlet"-knappen finns. Är du intresserad av att få ytterligare rabatt så har CDON i princip alltid olika rabattkoder som alla ger dig någon typ av extra rabatt. Det kan handla om fri frakt, fasta rabattpriser eller procentuella rabatter på delar av eller hela sortimentet. För att alla kunder ständigt ska vara uppdaterade kring de senaste rabattkoderna finns det även en undersida på CDONs webbplats där alla koder visas och uppdateras.

Så använder du en rabattkod hos CDON (Steg för steg)

 1. Surfa in på cdon.se.
 2. Välj ut de produkter som du är intresserad av och lägg dem i varukorgen.
 3. Klicka på "Till kassan".
 4. Du kommer nu till kassan där du överst kan se en sammanställning av din beställning.
 5. Under denna sammanställning finns det en ruta där det står "Har du rabattkod eller presentkort?".
 6. I denna ruta finns även ett textfält där du kan skriva in din rabattkod.
 7. Skriv in din rabattkod och klicka på knappen med texten "Lägg till".
 8. Din rabattkod kommer appliceras på din beställning och totalpriset ska nu sjunka.
 9. Du kan gå vidare och slutföra din beställning.

Vill du ha fler rabatter? Kanske på nya kläder? I så fall har vi rabattkoder och kampanjer från bland annat Bonprix, MQ, Tailor Store, Zoovillage och Deichmann. Behöver du nya teknikprylar eller hushållsprodukter? Då kan du hitta rabattkoder och erbjudanden från bland annat Teknikmagasinet, Fyndiq och WhiteAway. Skulle du behöva en ny bok att ta med dig på resan kan du spana in våra rabattkoder från Bokus och Adlibris.