CDON Rabattkod 2018 SPARA IDAG! | 10-20% rabatt, 50-100 kr & Fri frakt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Här på vår sida kan vi rädda din jakt på det absolut lägsta priset online med hjälp av en CDON-rabattkod och en samling av CDON:s övriga kampanjer. CDON är en av Sveriges äldsta e-handelsbutiker och här kan du hitta det mest inom nöje. Film, musik, dataspel, hemelektronik och alla sorters tillbehör finns att beställa på CDON alltid till ett konkurrenskraftigt pris som vi hjälper dig sänka ytterligare lite till.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från CDON:

Alla tillgängliga rabattkoder från CDON

Fullt av rabattkoder från CDON med alltifrån 20% i rabatt till tusenlappar som dras av i kassan.

VISA ALLA RABATTKODER

clk.tradedoubler.com/click?p=46&a=2454700&url=http://cdon.se/rabattkoder/

Se länken som öppnades i ny flik.

CDON rabattkod

CDON är en webbutik som grundades redan på 90-talet, närmare bestämt år 1999. När CDON hade premiär gick affärsidén ut på att sälja CD-skivor på nätet. CD-skivor var oerhört populära på 90-talet och att kunna handla dem på nätet var för många något helt nytt. Tillsammans med Ginza var CDON an av de absolut första aktörerna inom försäljning av CD-skivor på nätet. Allt eftersom åren gått har CDON ständigt expanderat. Idag är CDON långt ifrån en butik som enbart säljer CD-skivor på nätet. Webbutiken har snarare förvandlats till ett stort internetvaruhus som säljer allt i från trädgårdsprodukter till kläder. CDON har även etablerats i Norge, Danmark och Finland. CDON ingår i Qliro Group som är ett börsnoterat bolag inom e-handel och betalningslösningar.

Snabbfakta om CDON

 • Över 12 miljoner produkter
 • Enormt sortiment inom bland annat sportartiklar, kläder och mode, media, hemelektronik, böcker, heminredning
 • Säljer utöver fysiska produkter även digitala så som film, musik och e-böcker
 • Etablerat i Sverige, Norge, Finland och Danmark
 • Har även en internationellt webbutik på engelska
 • Ca 180 medarbetare
 • Grundat 1999
 • Ägs av Qliro Group som årligen omsätter ca 3 miljarder

Rabattkoder och kampanjer hos CDON

CDON har ständigt fullt av kampanjer, erbjudanden och reor på utvalda delar av sortimentet. Dessutom finns det en outlet med nedsatta priser och ibland också fri frakt på vissa varor. För att hitta till alla dessa prispressade varor kan du enkelt navigera dig fram till i CDONs webbplatsmenyer. Uppe i högra hörnet (kan vara annorlunda på mobila enheter) finns en meny-flik med texten "KAMPANJER". Inne på kampanj-sidan finner du fullt av nedsatta priser på utvalda kategorier i sortimentet. Fotoveckor, sommarkampanjer och golfkampanjer är är bara några exempel på vad som kan dyka upp här inne. Även outleten kan du enkelt komma till via kampanj-sidan eller via huvudmenyn där den gröna "Outlet"-knappen finns. Är du intresserad av att få ytterligare rabatt så har CDON i princip alltid olika rabattkoder som alla ger dig någon typ av extra rabatt. Det kan handla om fri frakt, fasta rabattpriser eller procentuella rabatter på delar av eller hela sortimentet. För att alla kunder ständigt ska vara uppdaterade kring de senaste rabattkoderna finns det även en undersida på CDONs webbplats där alla koder visas och uppdateras.

Så använder du en rabattkod hos CDON (Steg för steg)

 1. Surfa in på cdon.se.
 2. Välj ut de produkter som du är intresserad av och lägg dem i varukorgen.
 3. Klicka på "Till kassan".
 4. Du kommer nu till kassan där du överst kan se en sammanställning av din beställning.
 5. Under denna sammanställning finns det en ruta där det står "Har du rabattkod eller presentkort?".
 6. I denna ruta finns även ett textfält där du kan skriva in din rabattkod.
 7. Skriv in din rabattkod och klicka på knappen med texten "Lägg till".
 8. Din rabattkod kommer appliceras på din beställning och totalpriset ska nu sjunka.
 9. Du kan gå vidare och slutföra din beställning.

Vill du ha fler rabatter? Kanske på nya kläder? I så fall har vi rabattkoder och kampanjer från bland annat Bonprix, MQ, Tailor Store, Zoovillage och Deichmann. Behöver du nya teknikprylar eller hushållsprodukter? Då kan du hitta rabattkoder och erbjudanden från bland annat Teknikmagasinet, Fyndiq och WhiteAway. Skulle du behöva en ny bok att ta med dig på resan kan du spana in våra rabattkoder från Bokus och Adlibris.