CarbZone Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

CarbZone är det första företaget i Sverige som specialiserar sig på livsmedel med ett lågt antal kolhydrater. Deras produkter lämpar sig väl till diabetiker eller personer som är intresserade av hälsa, tränar mycket styrka eller vill hålla nere sitt intag av kolhydrater av andra orsaker.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från CarbZone:

Alla rabatter och rabattkoder hos Carbzone

Minst 10-20% rabatt på utvalda produkter, hundralappar som dras av, fri frakt m.m.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

adsby.wordon.se/adtrax/click?e=7380&p=9132

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Carbzones startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Carbzone Alla produkter produceras och säljs under deras egna märken LowCarb® och NyStart!® och förutom att vara kolhydratfattiga är produkterna även fiberrika, rika på proteiner samt innehåller äkta aromer och är blodsockertestade.

I CarbZones webbutik hittar du ett flertal produkter såsom bröd, tortillas, choklad, pasta, proteinkakor, sylt, och bakprodukter. Det finns även två produktpaket, LowCarb® Startpaket och LowCarb® Bakpaket och flera storpack för dig som vill köpa flera produkter till förmånligt pris och därmed spara lite pengar. För den som behöver lite hjälp att starta igång sin nya livsstil så har CarbZone tips på hur du kommer igång och vad du ska tänka på när du börjar äta kolhydratfattig mat.