Canvasbutik.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt & Fri frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Canvasbutik.se är en svensk tavelaffär på nätet. Företaget grundades 2011 och erbjuder färdiga tavlor samt möjligheten att skapa egna tavlor. I det stora sortimentet finns produkter som blommålningar, stilleben, popkonst, landskapsmålningar, afrikamotiv, posters, abstrakta motiv, oljemålningar och fotokonst. De flesta oljemålningarna kan ändras i färg och storlek, efter dina egna önskemål.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Canvasbutik.se:

Minst 10-25% rabatt

Minst 10-25% rabatt hos Canvasbutik.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=783

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda varor hos Canvasbutik.se. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 1000 kr hos Canvasbutik.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=783

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Canvasbutik På Canvasbutik.se finns också ett stort sortiment av fototapeter. Antingen väljer du färdiga motiv, eller så skapar du en personlig taper med ditt eget foto. Alla fototapeter tillverkas av non-woven-material som är både formstabilt och hållbart. På Canvasbutik.se är miljöfrågan viktig och man arbetar aktivt för att arbetet ska göra en så liten miljöpåverkan som möjligt. Alla canvastavlor trycks i Sverige och all tillverkning sker på ett miljömedvetet sätt. Canvasbutik.se är certifierad av Trygg e-handel och erbjuder fri frakt på alla ordrar över 1000 kronor. De flesta produkterna är leveransklara inom 24 timmar. CEND AB, som driver Canvasbutik.se, har en årlig omsättning på drygt 1,5 miljoner kronor.