C Stockholm Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt & Fri frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

C Stockholm är ett svenskt märke för smyckesdesign som startade 2008. C Stockholm använder enbart rostfritt stål i sina smycken. C Stockholms smycken finns tillgängliga i den egna webbshopen samt hos återförsäljare över hela landet.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från C Stockholm:

Inga rabattkoder tillgängliga från C Stockholm. Se gärna om du istället hittar en rabattkod från Ur & Penn.

Företagets vision är att sprida kärlek och omtanke i vardagen genom högkvalitativa och personliga smycken. Ambitionen är att göra högkvalitativa smycken i tidlös design som håller länge.

C Stockholm har smycken för årsdagen, högtider och födelsedagar, både vardagssmycken och mer exklusiva för särskilda tillfällen. I utbudet finns bland annat smycken med budskap på som armband, ringar och halsband med texten "älskad" på, fotoberlocker där man kan sätta in sina egna foton, berlocker med strass och roséguld, ormhalsband, läderhalsband, pärlhalsband med sötvattenpärlor, creole-örhängen av borstad rosé, i guld med strass, små guldringar, örhängen med briljantslipade CZ-stenar, bollkedjor med justerbar längd, dubbelkedjor och läderremmar till berlocker. Det går att hänga berlocker på de mindre örhängena och på så sätt variera sina örhängen. I e-butiken kan man shoppa i kategorierna örhängen, halsband, kedjor, berlocker, armband, ringar och fotlänkar. Under fliken presenttips finns kategorier som underlättar när man letar present som ”smycken med kors”, ”stjärnor”, ”ankare”, ”hjärtan” och ”punktskrift”. Det rostfria stålet har fördelen att det kan bäras trots allergier, -det fäller inget nickel, det blir inte missfärgat och det håller länge. För män som gillar smycken har C Stockholm tagit fram ett särskilt sortiment av personliga manschettknappar, armband, ringar och halsband.

Vid shopping online levererar C Stockholm inom 1-2 dagar. Frakten kostar 49 SEK inom Sverige med DHL och 29 SEK med postens varubrev. Beställer man för över 400 SEK bjuder C Stockholm på frakten. Betalsätt är kort, faktura eller möjlighet till delbetalning via Klarna. C Stockholm tillämpar ångerrätt inom tio dagar från det att kunden mottagit varan.

C Stockholm har sitt säte i Täby utanför Stockholm.