Bynk Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Bynk är en nystartad svensk mobilbank som vill verka för att pressa svenskarnas räntor. Bynk startade 2017 och bakom företaget står bland annat Lendos tidigare VD och medgrundare Dennis Ahlsén. Bland medarbetarna finns även TV-profilen från Lyxfällan Patrick Grimlund som är Bynks privatekonomiska rådgivare. Hos Bynk kan privatpersoner med mobilt Bank ID ansöka om lån från 10 000 SEK upp till 100 000 SEK med en ränta från 3,95 SEK. Bynk står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Bynk.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Bynk.

VISA ALLA RABATTER OCH KAMPANJKODER

Se Bynks startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Bynk logotyp Grundkrav för att få ta ett lån hos Bynk är att kunden har en månadsinkomst på minst 10 000 SEK, inga betalningsanmärkningar, ingen skuld hos Kronofogden, att kunden är mellan 20 och 70 år gammal, att kunden har tillgång till mobilt BankID och har deklarerad inkomst i Sverige. Bynk bedömer kreditrisken genom att samla in data om kundens ekonomiska förehavanden med hjälp av digital teknik. Hos Bynk finns möjlighet för kunderna att sänka sin ränta flera gånger per år utan att behöva fylla i några papper, fyra betalfria månader per år, och möjlighet att sänka eller höja sin månadskostnad. Den effektiva räntan på ett Bynk-lån blir vanligen mellan 4.95% och 17.55% för lån som löper mellan 3–12 år.