Busring Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 15-25% rabatt | Augusti

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Busring.se erbjuder en tjänst där användaren styr förinspelade busringningar mot en vän med sin telefon. Via tjänsten finns det även möjlighet för användaren att spela in busringningen.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Busring:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos Busring.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=73

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda busringningar på kampanj hos Busring. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Busring logotyp Busring.se vänder sig till privatpersoner men har även tjänster för företag som till exempel specialdesignade busringningar, eller busringning som marknadsför produkt. Busrings vision är att sprida en lite busigare attityd.

Busring.se erbjuder en mängd olika busringningar uppdelade i kategorier som: sex och relationer, klagomål, bostad och hem, auktoriteter, jobbiga erbjudanden, köp och sälj, skola, tävlingar och kändisar. På sidan finns möjlighet att lyssna på andras blåsningar, använda en ”busgenerator” för att få hjälp med att välja busringning, eller gå på ”guidad tur” för att se hur tjänsten fungerar. Exempel på busringningar: en troende från telefonkyrka ringer upp och vill ha bidrag, antipiratbyrån ringer och vill ha pengar för olaglig nedladdning, växeltelefonist från taxi ringer upp och vill ha ersättning för framkörningsavgift till taxi med mera.

Åldersgräns för att använda busring.se är 18 år eller målsmans tillstånd. Priset är 9,90 SEK per minut. Tjänsten är tillgänglig klockan kl: 07.00-24.00. Busrings kundtjänst nås på telefon mån-fre kl: 10 - 17, eller via mail. Busring.se finns även på Facebook, och Twitter.

Busring.se ägs av Tilf AB och har sitt säte i Malmö.