BudJet Rabattkod / Kupong 2018 | 10-50% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Budjet.se är en resebyrå på nätet där du lätt kan söka och boka flyg, hotell, flyg + hotell, charterpaket, hyrbil samt privata semesterbostäder över hela världen - enkelt och smidigt hemifrån. Budjet.ses främsta mål är att erbjuda dig som kund marknadens lägsta priser på resor.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från BudJet.se:

Alla rabatter och rabattkoder hos BudJet

10-25% rabatt, 100-1000kr rabatt och mycket mer hos BudJet.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tinyurl.com/mxka9xz

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se BudJets startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka för att öppna länken igen.

Budjet I söktjänsten fyller du i önskad avreseort, ankomstkort, datum och antal resenärer. Sedan presenteras ett stort urval av hotell och flyg som kan intressera dig. På Budjet.se kan man söka flyg och hotell över hela världen, som flyg till London, Bangkok, New York, Paris och Berlin med flygbolag som British Airways, SAS, Norwegian och Thai Airways. Det går även lätt att söka charterresor från de populäraste researrangörerna som Ving, Apollo, Fritidsresor och Solresor. Budjet.se ingår i Svenska Resegruppen AB, som har en gedigen erfarenhet inom branschen sedan 1989, och var bland de första e-handelsbolagen inom resor på nätet i Norden. Budjet.se är medlem i Svenska Resebyråföreningen SRF och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket innebär att du som kund kan få ersättning i fall din resa skulle bli inställd p.g.a konkurs eller liknande. Svenska Resegruppen AB som äger Budjet.se har en omsättning på ca 300 miljoner kronor och 68 anställda.