Brixo Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Brixo AB är ett svenskt konsumentkreditinstitut som erbjuder svenska privatpersoner enkla lån från 5000-30 000 SEK. Bolaget grundades 2014 och står under Finansinspektionens tillsyn.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Brixo.se:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Brixo.

VISA ALLA RABATTER OCH KAMPANJKODER

Se Brixos startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna. Klicka här för att öppna länken igen.

Brixo logotyp Brixo erbjuder lån i jämna tusental från 5 000 kronor upp till 30 000 kronor. Brixos lån har löptider på 12 – 36 månader. Räntan är fast under hela lånets löptid och fastställs beroende på hur stort lånebeloppet är. Grundkraven för att få låna är att låntagaren är minst 18 år gammal, bosatt och folkbokförd i Sverige, har en inkomst som överstiger 200 000 kronor per år och inte har skulder hos Kronofogden. Ansökan sker genom att man fyller i ett ansökningsformulär som sedan ligger till grund för en kreditprövning och identitetskontroll. Kreditbedömningen baseras på låntagarens uppgifter samt en kreditupplysning från UC. Beviljade lån kan normalt betalas ut samma dag. Lånet betalas tillbaka som en fast månadskostnad. På bixo.se kan man använda en låneräknare som visar hur stor månadskostnaden och den effektiva räntan blir vid olika lånebelopp. Hos Brixo finns möjlighet att betala tillbaka ett lån i förtid, det finns även möjlighet att få ett lån beviljat trots att man har betalningsanmärkning hos Kronofogden om Brixo bedömer att låntagaren kommer att kunna betala tillbaka lånet.