Box Experience Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Box Experience är en aktör som säljer upplevelsepresenter och aktiviteter i Stockholm, Göteborg och Malmö. I företagets utbud finns hundratals upplevelser och aktiviteter som kunderna kan välja att köpa som presenter åt andra eller använda själva. Box Experience vänder sig också till företag med ett utbud anpassat för kick off och teambuilding utöver det vanliga.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Box Experience:

Alla rabatter och rabattkoder

10-25%, 100-350kr rabatt och mycket mer hos BoxExperience.com.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

tinyurl.com/l8v2afo

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Se Box Experiences startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Box Experience Vad sägs om att spela Bumper Ball eller skjuta lerduvor med chefen? På hemsidan är Box Experience utbud indelat i kategorier som mat och dryck, kultur och livsstil, kropp och själ, adrenalin, weekend och övernattning, motor, i luften, möhippa och svensexa. För den som har svårt att välja i uppsjön av aktiviteter finns presenttips på hemsidan eller alternativet presentkort som kostar från 250 kronor upp till 10 000. Takvandring, teaterkväll med middag, spa-dag för två, matlagningskurs med stjärnkock, glasblåsning, kör Ferrari/Lamborghini i 15 kilometer, weekend i Skärgården, champagnekväll för två, Afternoon tea-tox-nyttigt alternativ till Afternoon tea, är exempel på några av de mest populära aktiviteterna företaget erbjuder. Bland de mer spektakulära presenterna man kan köpa finns provflyga ett flygplan, köra Formelbil, lära sig fäktas, mordgåta med middag och att dansa argentisk tango. Kunderna kan välja mellan att hämta ut upplevelsepresenten hos samarbetspartnern Gute Grill & Bar på Brunnsgatan 6 eller att få den till sin mail eller som presentförpackning med posten. Företaget erbjuder öppet köp i fjorton dagar, fri bytesrätt, och ett års giltighetstid. Box Experience ingår i LFAB-koncernen huvudkontor som bedriver verksamhet inom byggnation samt förvaltning av fastigheter i Stockholmsområdet, hotellverksamhet i Åre och Visby (Tott Hotell Visby & Tott Hotell Åre) och köttrestaurangen Gute Grill & Bar i Stockholm, Åre och Visby.