BOOM Watches Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10-25% rabatt | Februari 2019

Boom Watches är ett nytt, svenskt klockmärke som startats genom en crowfunding-kampanj. På VD-posten finns Niklas Dahlgren. Boom Watches utbud består av anpassningsbara klockor som bäraren kan skräddarsy efter behov. På boomwatches.com kan man shoppa Boom-klockor antingen som färdiga modeller eller i olika delar som kan kombineras fritt.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från BOOM Watches:

Alla rabatter och rabattkoder hos BOOMWatches.com

10-25% rabatt, 100-500kr rabatt, fri frakt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

tinyurl.com/y95gqpom

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se BOOM Watches startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

BOOM Watches logotyp På boomwatches.com kan man gå in och designa sin egen klocka eller köpa färdiga klockor från de tre olika kollektionerna Minne, Brinna och Vild. Minne-kollektionen är inspirerad av svensk minimalism och klockornas armband är tillverkade av metall- eller läder. Brinna är en unisex-kollektion med ett vävt armband tillverkat av italienskt läder. Kollektionen Vild är formgiven för en aktiv livsstil, har Natoarmband och är gjord i en design som passar både herrar och damer. I kategorin accessoarer finns ett sortiment av olika boetter, toppringar, klockinsatser och armband. Här finns även merchandise som putsdukar, klocklådor, bandstift med mera. I kategorin ”journal” hittar man Boom Watches blogg där man bland annat kan läsa om nyheter, träffa märkets ambassadörer, få tips om hur man justerar ett mesh-band med mera. Boom Watches har en 2-årig internationell garanti som kan förlängas till 3 år genom registrering online. Den som registrerar sig för nyhetsbrevet får ett gratis armband vid nästa köp.