Bianco Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Bianco Footwear är en internationell affärskedja för skor och accessoarer som startades 1987 av René Piper Laursen. Bianco Footwear har fler än 160 butiker i Norge, Sverige, Finland, Färöarna, Island, Tyskland och Danmark. På efterfrågan från kunder som inte har tillgång till butiken startade Bianco Footwear sin webbshop i september 2010.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Bianco:

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Bianco.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=17290&m=12&a=218544

Behövs ej. Gäller utvalda rea-produkter hos Bianco. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Fri Frakt

Fri frakt hos Bianco.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=17290&m=12&a=218544

Behövs ej. Gäller när du handlar för över 599kr. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Bianco logotyp I webbshopen finns skor, stövlar och accessoarer för dam och herr. I skosortimentet för dam hittar man stilettklackar, pumps, skor för party, sneakers, platta skor, ballerinaskor och sandaler. I kategorin stövlar finns ankelkängor, höga stövlar och vinterstövlar. På herrsidan finns sneakers och skor för business. I sortimentet av accessoarer finns väskor, plånböcker, sjalar, handskar och mössor. Under ”nyheter” i menyn finns de senaste skomodellerna som går att klicka fram sorterat efter pris, popularitet eller senast inkomna. Under ”inspiration” kan man läsa om vad som inspirerat Bianco Footwears designers när de skapat aktuell kollektion. Webbutiken uppdateras varje vecka. Bainco har stor rea två gånger om året, sommar och vinter, då man kan köpa 2 par skor för priset av 1, samt fynda för 50% och 70% nedsatt pris. Medlemmar i My Bianco kundklubb, meddelas när rean börjar.

Bianco.se accepterar betalkort som betalsätt. Leveranser sker två till fyra dagar efter beställningen. Det är fri frakt på alla beställningar över 599 SEK.