Biancaneve Rabattkod / Kampanjkod 2019 | 10-25% rabatt | Januari

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Biancaneve är ett finskt klädmärke med feminina, högkvalitativa sportkläder som ska få kvinnor att känna sig sexiga och självsäkra i och utanför gymmet. Biancaneves kläder är kända för att vara lätta och följsamma och för att de är prydda med Swarovski kristaller. Biancaneve startade 2006 som ett företag med inriktning på att designa och tillverka show- och tävlingskläder. Biancaneve.se har kunder i över tvåhundra länder. Företaget är en del av Biancaneve Oy som bland annat designat tävlingsdräkter åt finska landslaget i konståkning.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Biancaneve:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos Biancaneve.se.

VISA RABATTKOD

tinyurl.com/ybwtlgzx

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Biancaneve. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Biancaneve logotyp På biancaneve.se kan man shoppa i kategorierna tops, bottoms, accessories, corsets, sale, fitness bikinis och Biancaneve ♡ Kiira som är en kollektion framtagen i samarbete med konståkerskan Kiira Korpi. Kategorierna tops och bottoms består av tröjor, jackor, sport-bh, linnen, one-pieces leggings, shorts och pants. I Biancaneves utbud av formande träningskorsetter två varianter: Esbelt Waist Trainers och Esbelt Ipanema Corset. I e-shopen kan man även köpa accessoarer som Biancaneve’s beanies, benvärmare och scarves. För personer som tävlar i fitness och bor eller befinner sig i Finland kan Biancaneve sy upp en tävlingsbikini på beställning. Depositionsavgift för en tävlingsdräkt är 700 SEK.

Biancaneve accpeterar betalsätten PayPal, faktura, delbetalning och kreditkort.

Biancaneve Oy har sitt säte i Tampere, Finland.