BGA Fotobutik Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-35% rabatt & Fri Frakt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

BGA Fotobutik är ett familjeföretag med ursprung i Gävle. Verksamheten startade 1993 och består i dag av en butikskedja med nio fysiska butiker runtom i Sverige samt en online-butik som startade 2012 och har haft 40 000 kunder sedan dess. BGA Fotobutik har en inriktning på produkter och tjänster som anknyter till foto och rörlig bild.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från BGA Fotobutik:

Inga rabattkoder tillgängliga från BGA Fotobutik denna vecka / månad.

Se gärna om du istället hittar någon rabattkod från exempelvis Teknikmagasinet.

BGA Fotobutik säljer ramar, album, posters, canvastavlor, passepartouter, speglar, tavellister med mera. Företaget utför även framkallningar, förstoringar och överföring av smalfilm, videoband och diabilder till dvd. Företaget har eget centrallager vilket innebär snabba leveranser.

BGA Fotobutik har ett utbud med över 10 000 produkter, samt en egen ramverkstad där måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått tillverkas. Sortimentet är detsamma i de fysiska butikerna som online. BGA Fotobutik har mer än 750 olika sorters fotoalbum som till exempel babyalbum, bröllopsalbum, resealbum och minialbum i olika storlekar och design. Nätbutiken har en sökfunktion där man kan söka efter fotoalbumet man önskar genom att ange färg, typ av album och antal sidor. Det går också att klicka fram lagersaldo på produkter för både internetbutik och fysiska butiker. BGA Fotobutiks utbud av fotoramar består av 4500 produkter. I sökfunktionen går det att välja färg, material, bildstorlek, typ av glas, ramens blankhet med mera. I kategorin posters och affischer finns färdiga motiv eller alternativet att välja sitt eget motiv. Bland de färdiga motiven finns barnmotiv, filmer/spel, fordon, grafiska motiv, insekter och djur, kartor och städer, konst, natur och landskap, texttavlor/citat med mera.

BGA Foto accepterar betalsätt som kort, faktura, delbetalning, konto och internetbank. Vid köp över 1000 SEK är frakten fri. Beställningar före kl: 13.00 skickas samma dag. Orders med varor som finns i lager har normalt en leveranstid på cirka 1-3 arbetsdagar beroende på var i Sverige kunden bor. BGA Fotobutiks kundtjänst är öppen vardagar 9.00 - 18.00 och lördagar 9.00 - 15.00 och nås via telefon.