Belysningsimporten Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 15-35% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Belysningsimporten Österlen AB är ett svenskt familjeägt företag med ett stort sortiment av inomhus- och utomhusbelysning. Henrik Dahl och Therése Hansen som har lång erfarenhet av belysning och elinstallationer startade företaget 2014 med målsättningen att hjälpa kunder handla rätt belysning för varje ändamål. Belysningsimporten.se finns både på nätet och som kombinerad fysisk butik och showroom i Simrishamn, Skåne.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Belysningsimporten.se:

10-20% rabatt

10-20% rabatt eller mer hos Belysningsimporten.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1062&redirect=https%3A%2F%2Fwww.belysningsimporten.se%2Finomhusbelysning%2Fveckans-produkter

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Belysningsimporten. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Belysningsimporten logotyp I Belysningsimportens utbud finns taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, spotlights, fönsterlampor, badrumslampor, lampor för barnrummet, LED- lampor, skensystem, lysrörsarmaturer, utelampor från kända varumärken som Belid, Herstal, Eglo Markslöjd, LampGustaf, Pholc/Lyktan Bankeryd, Scan Lamps, Norlys, Texa Design med flera. På startsidan erbjuds veckans produkter, kampanjer och en fyndhörna. Är man sugen på inspirationsbilder och fakta om belysningslösningar för sovrum och hall klickar man på ”inspiration” längst ner på startsidan. Det går även att följa belysningsimporten. se på facebook, där företaget gör uppdateringar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Förutom belysning erbjuder belysningsimporten.se att hjälpa till med ljusberäkningar och offerter till företag. För kunder i Simrishamn, Tomelilla och Ystad, erbjuder företaget även hjälp med elinstallationsarbeten i samarbete med HKM Els behöriga, certifierade och utbildade elektriker.

På belysningsimporten.se går det att betala genom postförskott, kort, delbetalning eller faktura. Belysningsimporten Österlen AB skickar sina beställningar med DHL om inte annat avtalats. Lagerförda produkter skickas normalt samma eller nästföljande arbetsdag, alternativt inom 1-2 veckor om produkten är lagerförd hos tillverkaren. Fraktkostnaden är 69 SEK och fraktfritt på beställningar över 500 SEK. Belysningsimporten.se har ångerrätt i 14 dagar.

Belysningsimporten Österlen AB har sitt säte i Simrishamn.