Bättre Nätter Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10, 15, 20% rabatt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sov gott utan att ruinera dig! Här har du chansen att hitta en Bättre Nätter-rabattkod och andra kampanjer och erbjudanden för god nattsömn. Bättre nätter är en dansk e-handel som tar din sömn på allvar. De levererar fraktfritt alla typer av sängar och tillbehör fraktfritt till låga priser. Att sova gott gör stor skillnad för din hälsa och en ny säng kan vara en av de bästa sakerna du kan köpa till ditt hem.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Bättre Nätter:

15% rabatt

15% rabatt eller mer hos Bättre Nätter.

VISA RABATTKOD

tinyurl.com/hy5fk3q

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Bättre Nätter. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Bättre Nätter Bättre Nätter är en dansk nätbutik som är specialiserad på produkter för sovrummet som sängar, madrasser, täcken och bäddsoffor. Företaget startades 2013 i Öst Jylland av två bröder och tre vänner. Sedan 2015 finns Bättre Nätter enbart på nätet och i dag drivs verksamheten från Aarhus och företaget levererar produkter till hela Norden. Bättre Nätters vision är att leverera god sömn till hela Skandinavien till ett bra pris.

Bättre Nätter har över 200 sängar i sortimentet i storlekar från 90x200 till 200x200 cm. I utbudet finns kontinentalsängar, ställbara sängar, bäddmadrasser, ramsängar, resårmadrasser, täcken, bäddsoffor och skydd för bäddmadrasser. Bättre Nätters ramsängar är av massivt trä och tillverkade av danska Jabo. På sidan kan man filtrera fram önskade egenskaper som viktklass, pris, fjädrar, träslag. I kategorin ”bäddsoffor” finns ett tjugotal olika bäddsoffor av dansk design från märket Innovation i prisklass från 6899 - 18449 SEK. På sidan går det att kryssa för önskade funktioner på bäddsoffan som armstöd, schäslong, förvaring, sänglåda, rygginställning med mera. Bäddsofforna presenteras med utförlig produktinformation samt video. Till bäddsofforna kan man välja olika alternativ av textil, och mot extra kostnad göra ett tillval av en speciell sorts madrass eller stoppning. I Bättre Nätters utbud av täcken kan man välja olika varianter som olika storlekar, temperaturer, duntyp och bärighet.

På battrenatter.se kan man välja mellan betalalternativen: Dankort, Visa, Mastercard och Klarna. Bättre Nätter har leveranstider på 2 - 3 vardagar från det att man mottagit ordern upp till 2 - 4 veckor till att kunden mottar den beställda produkten beroende på om produkten finns i lager eller inte. Frakten är gratis om man väljer standardleverans. Det går att beställa uppbärning och montering, i annat fall levereras sängen till gatuplan. Kundservice är öppen alla dagar mellan 10.00-16.00. Bättre Nätter är godkända av e-handelsfonden.

Battrenatter.se ägs och drivs av Market Extensions ApS.