Barahandtag.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt & Fri Frakt | December

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Barahandtag.se är en inredningsbutik på nätet. Företaget grundades 2011 och var till en början specialiserad på försäljning av handtag och knoppar. Under åren har sortimentet utökas och idag finns även annan inredning. Handtag och knoppar är dock fortfarande den viktigaste kategorin, och i det stora utbudet finns produkter som dörrhandtag, köksknoppar, låsvreden, vredbrickor, dörrstopp och dörrtrycken. Handtagen och knopparna finns i material som koppar, läder, mässing, rostfritt stål, aluminium och trä.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Barahandtag:

10-30% rabatt

10-30% rabatt hos Barahandtag.se.

VISA ALLA KAMPANJER OCH RABATTKODER

adr.ec/qg_gLfLw

Ingen rabattkod tillgänglig just nu. Rabatten gäller utvalda kampanjer och erbjudanden hos Barahandtag.se. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Barahandtag På Barahandtag.se finns också produkter som led-lampor, köksknivar, kastruller, stekpannor, skärbrädor, grytvantar, planksteksbrädor, toalettpappershållare, väggkrokar, handdukstorkare, kryddhyllor, strykbrädor, vinhyllor, källsortering, skåpinredning och lådinredning – allt från kända märken som Satake, F.A. Porsche, EVOline, Global, AMT Gastroguss, Demeyere, Culimat, John Boos, Exxent, Xantia och Victorinox. Barahandtag.se är en certifierad e-handel. Företagets främsta mål är att du som kund ska få en god service och högkvalitativa produkter till ett bra pris. AndersIvar AB, som driver Barahandtag.se, har en årlig omsättning på cirka 2 miljoner kronor.