Barabrillor Rabattkod / Kampanjkod | 10-20% rabatt & 50-100kr | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Att erbjuda snygga solglasögon och accessoarer till billiga priser är tanken med webbshopen barabrillor.se. BaraBrillor.se drivs av företaget Yapster AB som har sin verksamhet i Göteborg och webbshopen har funnits online sedan 2009.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Barabrillor.se:

Alla rabatter och rabattkoder från BaraBrillor

Fri frakt, 10-20%, 50-100kr rabatt och mycket mer.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

www.adsettings.com/scripts/reg_click.php?aid=2418&pid=24335

Se Barabrillors startsida (som öppnades i ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och rabattkoderna. Klicka här för att öppna länken igen.

Barabrillor Numera säljer barabrillor.se inte endast brillor, sortimentet har utökats med trådlösa högtalare, mobilskal och mobilbatterier. Solglasögonen finns i klassiska modeller som wayfarer, pilot, retro, samt clubmaster och företaget säljer även klarglasögon. På högtalarsidan går det att botanisera bland bluetooth-högtalare, minihögtalare, portabla högtalare och högtalare med mick som är försedda med sugkopp och därför passar bra att ha för musik i badrummet eller i bilen för handsfree-samtal. Mobilskalen i webbshopen är för Samsung Galaxy S5. Barabrillor tillämpar 60 dagars ångerrätt. Frakt ingår i priset på alla varorna i sortimentet. Alla leveranser sker med DHL och posten. På barabrillor.se går alla betalningar genom Payson eller Klarna och det företaget accepterar betalningar med kort, med direktbetalning eller faktura. All försäljning på barabrillor.se sker vanligtvis via webbshoppen med leverans direkt hem i brevlådan eller om paketet är för stort, på upphämtningsställe men om någon skulle vilja hämta sin produkt istället för att få den skickad erbjuder företaget att lösa det om man skickar ett mail.