Bakker.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Bakker är ett klassiskt holländskt postorderföretag inom trädgård som drivit sin verksamhet i 70 år. Genom åren har kunder traditionellt beställt trädgårdsprodukter via Bakkers katalog och katalogen finns kvar men numer kan man även beställa från webbsajten. Företaget har runt 200 anställda året om som utökas till 500 anställda under säsong.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Bakker.se:

Gåva på köpet

Gåva på köpet när du handlar hos Bakker. Gåvan ändras månatligen.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=22717&m=12&a=218544

JT

Giltig till 2017-03-12

Minst 10-20% rabatt

Minst 10-20% rabatt hos Bakker.

VISA RABATTKOD

tc.tradetracker.net/?c=22717&m=12&a=218544&u=%2Fheta-erbjudanden%2F

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten utvalda produkter hos Bakker. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Bakker Bakker har kontor över hela Europa och kunderna finns i Sverige, Danmark, Norge, Holland, Belgien, Luxemburg, Frankrike, Italien, Slovenien, Tjeckien, Ungern, Rumänien, Polen, Bulgarien, Österrike, Schweiz, Tyskland, England, Irland, Estland och Lettland.

Bakker säljer bland annat rosor, perenner, blomsterlökar, träd, buskar och tillbehör för trädgård, terrass, balkong men även produkter för fönsterkarmsodling. Produkterna är uppdelade i kategorier som blomsterlökar, träd och buskar, plantor, frukt och grönt, rosor och frön. Klickar man på kategorin ”speciella teman” får man upp mini-trädård, fjärilsträdgård, vintergröna växter och skydd under vintern. I Bakkers sortiment hittar man även ett utbud av ekologiska produkter som till exempel grönsaks- och örtplantor. Bakkers säljer också tillbehör av eget märke som gödsel och rengöringsmedel. För den som varken har köksträdgård eller terrass erbjuder bakker.se ett utbud av behändiga mini ört- och grönsaksträdgårdar som levereras i lådor eller odlingspåsar. Varje växt på bakker.se presenteras med information om färg, blomningsperiod och ljusbehov. På sidan finns även trädgårdstips.

Bakker.se har ambitionen att vara miljövänliga och använder därför biologiskt nedbrytbara material i största möjligaste mån. Företaget använder endast återvunnet papper och återvunnet material till sina förpackningar. Bakker har upp till fem års garanti på sina produkter. Bakkers leveranstid är ungefär 14 dagar under säsong. Paketen hämtas på utlämningställen nära kunden. Minsta orderbelopp är 195 SEK. Bakker debiterar alltid en administrationskostnad på 99:-. övriga kostnader i samband med leverans oberoende av storlek och vikt är konstnadsfria. Betalsätt är postförskott och då tillkommer en postförskottsavgift på 65 SEK, samt inbetalningskort. Bakker.se ägs av holländksa Bakker Holland AB och den svenska filialen ligger i Malmö.