Badlust Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-40% rabatt & Fri Frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Webbshopen badlust.se säljer produkter för bad, aromterapi, hudvård och hälsa. Webbshopen har funnits sedan 2009 och ägs av handelsbolaget Badlust i Kalmar. Exempel på produkter som går att hitta i webbshopen är antirynkkräm, aromoljor, ögonkräm, hårborttagning, akupunkturtofflor, kräm mot bristningar men också atmosfärskapare som en keramik-fontän, ljus, kit med värmeflaska och mysstrumpor.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Badlust.se:

10-20% rabatt

MINST 10-20% rabatt hos Badlust.se.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Badlust. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar hos Badlust.se.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Badlust Badlust.se säljer även koppor av silikon för egenbehandling av celluliter. I webbshopens sortiment finns varumärken som till exempel Icelandic herbs, som tillverkar krämer och oljor som är helt naturliga, utan syntetiska ämnen och kemiska tillsatser, Victorias secret, Finale, Lambre Sweden, Föllinge, Creightons, Orange care. Café de bain är ett franskt märke som tillverkar badprodukter med dofter som bakverk. I Badlusts sortiment finns duschkräm med doft av madeleinekakor, duschkräm som doftar-citronpaj med maräng, duschkräm som doftar kokoskaka, och ett badskum som doftar bärig vaniljgräddbakelse. I shopen finns fakta om produkternas innehåll samt tips på presenter både för honom och henne. Badlust bjuder på frakten för beställningar inom Sverige.