Babygruppen Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-20% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Babygruppen är ett vårdföretag i Stockholm som specialiserar sig på förlossningsförberedande kurser samt babysim. Babygruppen drivs av två barnmorskor med erfarenhet från mödravård och förlossning och har sedan starten 2006 utbildat tusentals föräldrapar i profylax, amning och gravidyoga.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Babygruppen:

Alla rabatter och rabattkoder hos Babygruppen

Minst 10-20% rabatt på utvalda kurser, hundralappar som dras av m.m.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

adsby.wordon.se/adtrax/click?e=6482&p=9132

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka för att öppna igen)

Babygruppen Att vänta barn kan väcka en hel del frågor och funderingar och det är inte alltid internet kan ge dig de svar du behöver eller så finns där alldeles för många olika svar. Babygruppen jobbar ihop med duktiga kursledare och specialister och det finns kurser både för de som ska bli föräldrar för första gången och de som har barn sen tidigare och Babygruppen garanterar att deras information är medicinskt korrekt och baserad på den senaste forskningen.

Babygruppen erbjuder ett flertal kurser innan födseln såsom amning, barnavård, profylax, gravidyoga och gravidpilates och för de som redan har fått barn erbjuder de babysim, barngympa och mamma & baby yoga. De har också föreläsningar i Första hjälpen och en pappakurs. För den som inte pratar svenska har de ett flertal kurser på engelska.