Apollo Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 2000 kr rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Apollo är en av Sveriges och Skandinaviens största researrangör. Totalt anordnar denna resjätte varje år resor för över en miljon svenskar, danskar och norrmän och omsättningen uppgår till ca 7 miljarder kronor årligen. Då bolaget grundades i början av 80-talet av de två svensk-grekerna Fotios Costoulas och Georgios Hadjis var Grekland det enda resmålet.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Apollo:

Inga rabattkoder från Apollo för tillfället.

Vi har dock rabattkoder från andra reseföretag. Bland annat finns det rabattkoder från Hotels.com.

Apollo Idag 25 år senare har Apollos utbud ökat ordentligt och från att bara ha arrangerat resor till Grekland har man numera resmål över hela världen. Totalt går det att boka resor till 48 charterresmål i 28 olika länder.

När det kommer till rabatter och erbjudanden brukar Apollo vara ganska generösa med dessa. Det går ofta att hitta fullt av nedsatta priser och kampanjer till utvalda resmål inne på Apollos webbplats. Även rabattkoder som gör resan via Apollo ytterligare lite billigare brukar finnas tillgängliga. Här på Tripwise kan du hitta de senaste rabattkoderna från Apollo.

Snabbfakta om Apollo

 • Stort utbud av charterpaket och paketresor
 • Totalt 48 charterresmål i 28 olika länder.
 • Över 150 000 hotell i utbudet
 • Alla hotell är kontrollerade och utvalda
 • Alla hotell har minst tre stjärnor
 • Samarbetar med 400 flygbolag
 • Erbjuder både reguljärflyg och charterflyg
 • Årlig omsättning på ca 7 miljarder sek
 • Grundat 1982 av Fotios Costoulas och Georgios Hadjis
 • Ingår i resekoncernen Kuoni

Så använder du en rabattkod hos Apollo

 1. Välj ut vilken typ av resa du är intresserad av.
 2. Sök med sökverktyget på de datum du vill resa.
 3. Titta igenom de olika resealternativen som dyker upp.
 4. Klicka på "Välj" när du bestämt dig för vilken resa du vill boka.
 5. Du får nu upp en ruta i vilken du kan välja olika extraalternativ.
 6. Klicka på "Fortsätt" när du är klar med detta steg.
 7. Du kommer nu till en sida där du ska fylla i personuppgifter om olika resenärer.
 8. När detta är gjort klickar du på "Fortsätt".
 9. Nu kommer ytterligare ett steg där du ska välja ytterligare tillval så som hyrbil, mat på flyget etc.
 10. Efter detta steg kommer du till en sida där du ska fylla i alla kontaktuppgifter.
 11. På denna sida finns det längst ner till höger en ruta där det står "Ange eventuell kampanjkod".
 12. Skriv in din rabattkod och klicka på "Fortsätt".
 13. Priset på resan ska nu ha sjunkit och du kan glädja dig åt att resan blivit lite billigare.
 14. Gå vidare och slutför din bokning.

Boka charterpaket eller paketresor hos Apollo

Är man ute efter att få en komplett resa med både flyg och boende är Apollo ett utmärkt val. Det finns två typer av paketresor att välja mellan när man bokar hos Apollo. Antingen väljer man Apollos egna charterpaket eller så sätter man själv ihop en prisvärd resa med flyg + hotell. Charterpaketen är antagligen det som Apollo är mest känt för och det finns en hel del soliga resmål att välja på. Fördelen med att boka charter är att flyg och boende är noggrant utvalt av Apollo och dessutom finns det personal under hela resan som pratar minst ett skandinaviskt språk. Nackdelen är kanske framförallt att man inte kan välja reslängd själv utan vanligtvis får vara iväg exakt en eller två veckor. Paketresorna som man själv sätter ihop med flyg och hotell är betydligt mer anpassningsbara och går att skräddarsy helt efter sina egna önskemål. Detta alternativ passar alltså bättre ifall man vill iväg på weekend-resor, storstadsresor eller långresor. Att sätta ihop en paketresa brukar vara betydligt billigare än att boka flyg och boende separat. Dessutom är det vanligtvis just på paketresor som Apollo ofta ger ut någon form av rabattkod. Nackdelen med paketresorna är att man får klara sig på egen hand och har inte riktigt samma trygghet kring flyg och boende som när man väljer att åka på charterresa.

Boka flyg hos Apollo

Det är lätt att tro att Apollo endast sysslar med paketresor och charterresor där både flyg och boende ingår, men är man endast ute efter en flygbiljett kan Apollo även hjälpa till med detta. Det finns två typer av flygbiljetter att boka hos Apollo. Antingen väljer man att boka charterflyg eller vanligt reguljärflyg. Charterflyg är vanligtvis billigare, men avgår endast till Apollos populära resmål och ofta är det fasta reslängder på 1-2 veckor. Regulärflyg går däremot till resmål över hela världen och det är givetvis helt fritt att välja när man vill åka iväg och hem. Apollo samarbetar med totalt 400 olika flygbolag och alla avreseflygplatser finns inom Sverige.

Boka hotell hos Apollo

Apollo har ett stort utbud av hotell över hela världen och oavsett vilket resmål man är intresserad av är det stor chans att Apollo kan hjälpa en att hitta ett bra boende. Totalt finns det över 150 00 olika hotell att välja mellan och alla är de noggrant utvalda och rekommenderade. För att göra det så säkert som möjligt för alla resenärer som bokar hotell har Apollo valt att endast göra det möjligt att boka hotell som har minst 3 stjärnor. Är det Apollo som hjälper en att fixa boendet på resan kan man alltså vara helt säker på att man inte hamnar i något råtthål!