Akutbutiken Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Akutbutiken.se är en svensk webbshop som säljer utrustning och hjälpmedel avsedd för sjukvård. Bakom nätbutiken står företaget Zoticus Madical som ägs av leg sjusköterskan Tomas Anderstedt, som har egen erfarenhet av sjukvårdsutrustning och medicinteknisk utrustning.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Akutbutiken:

10-30% rabatt

10-30% rabatt på utvalda varor hos Akutbutiken.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Akutbutiken Från början var Akutbutikens verksamhet främst inriktad på sjukvårdsutbildningar men efter hand gick företaget över till försäljning, först av brand- och sjukvårdsutrustning sedan till det större sortiment av utrustning som finns i nätbutiken i dag.

Nätbutiken öppnade 2012 och i sortimentet finns cirka 700 artiklar under kategorier som anatomiska modeller, övningsdockor, belysning, förband, hjälpmedel, hjärtstartare, skyddsutrustning, litteratur, bårar, britsar, brandskydd, veterinärutrustning, tandläkarutrustning. Akutbutiken.se erbjuder utrustning av hög kvalitet till ett bra pris och vänder sig till både professionella vårdutövare och privatpersoner. Nätbutiken har en helpdesk där kunder kan få svar på frågor, tips och råd. Akutbutiken.se har e-handelscertifiering och går att följa i sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter.