Akelius Spar Kampanjkod / Rabattkod 2018 | Kampanj och rabatt! | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Akelius Spar är ett bolag som erbjuder månadssparande på sparkonto med långa löptider och attraktiva räntenivåer. Akelius Spar AB är en av Sveriges största privata hyresvärdar som äger och förvaltar 50 000 lägenheter i Sverige, Tyskland, Frankrike, England, Kanada och USA. Akelius Spar har erbjudit allmänheten sparformer i 35 år.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Akelius Spar:

Alla rabatter och kampanjkoder

Alla tillgängliga kampanjkoder hos Akelius Spar.

VISA ALLA KAMPANJKODER

Se Akelius Spars startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att hitta de senaste kampanjkoderna och kampanjerna.

Akelius Spar AB använder sitt inlånade kapital uteslutande till att expandera inom fastighetsverksamheten. Bolaget strävar efter att skapa trygghet för både sina sparkunder och hyresgäster genom ett långsiktigt ägandeperspektiv och en fastighetsportfölj med låg risk.

Akelius Spars banktjänster är helt internetbaserade och alla ärenden sker via bankens hemsida. Att spara hos Akelius Spar är avgiftsfritt och insättningen sker automatiskt med autogiro. Kunder kan göra två fria uttag per år och får totalt spara upp till 50 000 SEK. Akelius Spar erbjuder sina sparkunder tre olika räntekonton med olika räntor och antal uttag beroende på om kunden inte binder alls, binder fyra månader eller binder sina pengar i tolv månader. Akelius Spars räntekonto har rörlig ränta och ingen uppsägningstid. Fasträntekontot löper under tre år och har en effektiv årsränta på 3,5%, - den totala räntan under löptiden är 10,87%. Minsta insättning på Fasträntekontot är 10 000 SEK. Den som vill bli kund kan fylla i sina uppgifter direkt på hemsidan. Därefter skickar banken en bekräftelse med konto- och inloggningsuppgifter. Akelius Spars kundtjänst nås på telefon eller e-post vardagar mellan klockan 09.00-12.00.

Akelius Spar AB har UCs högsta kreditvärdighet. Bolaget är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lag (2004:299) om Inlåningsverksamhet. Insatta medel omfattas inte av lagen om insättningsgaranti. Akelius Spar AB har sitt säte i Göteborg. Akelius Spar logotyp