A Day's March Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 20-30% rabatt & Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

A Days March är ett svenskt modemärke för män som startade sin verksamhet 2014. I dag består A Days March av fyra fysiska butiker, -tre butiker i Stockholm och en i Göteborg och en webbshop. A Days March har ambitionen att producera baskläder som är klassiska och stilrena av hög kvalitet till ett bra pris.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från A Day's March:

Minst 20% rabatt

Minst 20% rabatt hos Adaysmarch.com.

VISA RABATTKOD

ad.zanox.com/ppc/?38958729C2062230005

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos A Day's March. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

Fri Frakt

Fri frakt hos Adaysmarch.com.

VISA RABATTKOD

ad.zanox.com/ppc/?38479213C46850829T

Rabattkod behövs ej. Gäller när du handlar för över 900 kr hos A Day's March. Se länken som öppnades i ny flik.(Klicka här för att öppna länken igen)

A Day's March logotyp Namnet är hämtat från militärspråk och refererar till hur långt en armé kan förflytta sig under en enda dag. Märket A Days March säljs endast i egna affärer och på hemsidan, utan mellanhänder på grund av att man vill kunna erbjuda högkvalitativa kläder till bra priser. A Days March har ambitionen att producera sina kläder på ett rättvist och miljövänligt sätt och att kläderna ska hålla länge både designmässigt och materialmässigt. Majoriteten av klädmärkets alla plagg produceras i Europa i länder som Portugal och Litauen och en betydande del av sortimentet är tillverkat i ekologisk bomull. Inspirationen till A Days March kläder är amerikanska och italienska herrkläder, musik, film, militärkläder och sportkläder.

I utbudet finns bland annat klassiska dress-skjortor, casual-skjortor i oxford och denim, chinos, t-shirts och sweatshirts, overshirts, stickade bomberjackor med mera. I webbshopen är sortimentet indelat i kategorierna: dress shirts, casual shirts, t-shirts, sweaters, bottoms, jackets, underwear och new arrivals. Alla dress-skjortor har halsstorlekar för bra passform och det finns även ett utbud av skjortor med extralånga ärmar. I kategorin sweater finns klassiska sweaters och zip hoodies i ekologisk bomull, crewneck sweaters av lammull och cashmere och tröjor i tunn merino.

A Days March levererar bara inom Sverige. Företaget har fri frakt på beställningar över 900 SEK, annars kostar frakten 60 SEK med postens MyPack. Leveranstiden är 1-3 affärsdagar. Betalsätt är kreditkort, faktura.

A Days March Shirts & Staples AB har sitt säte i Stockholm och har två anställda.