2win.se Rabattkod / Kampanjkod 2018 | 10-25% rabatt | Juli

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

2win är en butik som specialiserar sig på basketprodukter. 2win har funnits sen 2005 som e-butik och etablerade sin första fysiska butik i Hökarängen 2008. 2010 flyttades butiken till ett område nära Globen i Stockholm. Företagets affärsidé går ut på att erbjuda det allra senaste inom basketutrustning, både till privatpersoner och basketklubbar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från 2win:

MINST 20% rabatt

20% rabatt eller mer hos 2win.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1632&redirect=https%3A%2F%2Fwww.2win.se%2Foutlet

Ingen rabattkod tillgänglig denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos 2win. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

2win har ett stort utbud av kläder, skor, strumpor, basketkorgar, bollar, väskor, kepsar, mössor, pannband och träningsredskap till konkurrenskraftiga priser. Totalt går det att söka produkter i ett tjugotal olika kategorier.

2win säljer produkter från ledande sportmärken, som Nike, Molten, Spalding, Adidas, High Sierra, Reebok, Wilson, Demarini och Bolton, men har också ett mindre sortiment av egna 2win produkter. Förutom sportkläder går det även att hitta ett roligt urval av coola basketkläder för bebisar från varumärket Jordan.

Leveranstiden är ca 1-3 dagar. Ett fast porto på 69 kr tillkommer, oavsett hur mycket man handlar för. Betalning kan göras med kort (Visa / Mastercard), PayPal eller mot faktura med Klarna. Inom Sverige är det DHL som sköter levereransen till närmaste utlämningsplats.