Användarvillkor

Tripwise.se säljer inte några egna produkter eller tjänster. Istället skickar vi endast vidare besökare till olika aktörer på nätet som tillhandahåller olika produkter och tjänster. Tripwise.se är därmed bara en mellanhand och informationsgivare. Detta innebär också att Tripwise.se inte tar något ansvar för det innehåll och information som visas på de webbplatser som besökare skickas vidare till. Uppstår det några frågor eller problem kring de webbplatser som en användare har skickats vidare till ska dessa inte tas med Tripwise.se utan med respektive företag.

Artiklar och informationstexter som finns på Tripwise.se är upphovsrättskyddade och får endast finnas på denna webbplats. De olika varumärken, logotyper och reklamord som går att hitta på denna webbplats ägs inte av Tripwise.se utan är respektive varumärkesägares egendom.

Tripwise.se jobbar ständigt med all information på denna webbplats ska vara korrekt. Vi kan dock inte garantera att all information alltid är uppdaterad och tar inte något ansvar när informationen på denna webbplats inte är korrekt.