Zale.se Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-50% rabatt & Fri Frakt | September

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Zale.se är en svensk webbutik som säljer roliga prylar och trendiga inredningsdetaljer. Företaget grundades 2012 av Henrik Jakobsson, Jacob Thörn och Olof Jakobsson. Grundarna såg en lucka i utbudet på den svenska marknaden för produkter inom design och heminredning på nätet.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden från Zale.se:

10-50% rabatt

10-50% rabatt på utvalda produkter hos Zale.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1021&redirect=http%3A%2F%2Fwww.zale.se%2Fsuper-zale%2F

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Fri Frakt

Fri frakt när du handlar för över 299 kr hos Zale.se.

VISA RABATTKOD

track.double.net/click/?channel=52988&program=1021

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Zales logotyp Zale.se strävar efter att alltid ge dig som kund den bästa köpupplevelsen, och att alltid erbjuda ett inspirerande sortiment som ständigt uppdateras efter de senaste trenderna i Japan, USA och övriga Europa. Zale.se vill engagera sina besökare och erbjuda produkter som skiljer sig från mängden.

I det stora utbudet av design och heminredning finns produkter som köksknivar, skohyllor, kylskåpsmagneter, mobiltillbehör, selfiesticks, muggar, högtalare, avloppsrensare, shotglas, sushimaskiner, nyckelskåp, lysande skosnören, vinställ, lampor, roliga tesilar, klockor, isformar, trädgårdsredskap, partyartiklar, sminkförvaring, köksredskap och mycket, mycket mer. Företag som är intresserade av att sälja sina produkter på Zale.se kan kontakta företaget för ett eventuellt samarbete. Zale.se ägs av Polym AB som har en årlig omsättning på över 1 miljon kronor.