Werlabs Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 5, 10, 15, 20% rabatt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Viktigare än något annat här i livet är hälsan. För dig som oroar dig eller bara vill ha koll på hur allt står till i kroppen kan vi erbjuda en Werlabs-rabattkod och andra kampanjerbjudanden. Werlabs ger genom ett enkelt blodprov en fullständig hälsokontroll där du kan få en personlig utvärdering. Det gör att du genom små ändringar i din livsstil kan förbättra din hälsa och hindra begynnande hälsoproblem innan de kräver sjukvård.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Werlabs:

Alla rabatter och rabattkoder hos Werlabs.se

5-20% rabatt, 50-200kr rabatt och mer.

VISA ALLA RABATTKODER OCH RABATTER

ad.zanox.com/ppc/?41536222C70059302

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Se Werlabs startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna. Klicka för att öppna länken igen.

Werlabs är ett företag som erbjuder privatpersoner hälsoanalyser via blodprov. Proverna beställs av kunden via internet och analyseras av medicinska laboratorier i samarbete med aktörer inom svensk sjukvård. Werlabs kunder får tillgång till en privat onlinejournal där man kan följa sina blodvärden över tid genom regelbundna tester. Werlabs mission är att ge individer kunskap om hur de kan förbättra sin hälsa. Werlabs är inte ett substitut till traditionell sjukvård utan ett komplement.

På werlabs.se erbjuds både paket där flera tester ingår och enskilda tester. Populära tester är Hälsokontroll XL, Hälsokontroll Large, Kvartalspaketet, Binjurefunktion, Kortisol och Blodsockertest XL. Bland Werlabs enskilda tester finns alkoholtester, graviditetstester, fertilitetstester, tester av lever och njurar, östrogen, blodsocker, gluten med mera. Hälsokontroll XL kostar 1395 SEK och är Werlabs mest omfattande hälsokontroll med 32 hälsomarkörer. Paketet är utformat i syfte att ge en överblick över eventuell sjukdomsrisk. Hälsokontroll Large kostar 995 SEK med 28 hälsomarkörer som kan visa om en kund är i riskzonen för vissa livsstilssjukdomar. Hälsokontroll Large visar hälsomarkörer inom bland annat hjärt- och kärlsjukdom, vitaminer och testosteron. Werlabs har över 120 provtagningsställen runt om i landet i samarbete med aktörer inom sjuk- och hälsovården som Karolinska Universitetslaboratoriet, Unilabs och Aleris. På sajten finns en karta där man kan se var närmsta provtagningsställe finns samt öppettider. Efter att kunden köpt en hälsokontroll på sajten kan kunden gå till anslutet provtagningsställe och ta blodprov från och med dagen efter beställningen och upp till 3 månader. Tidsbokning behövs inte. När provsvaren är klara får kunden ett sms och kan logga in på ”Min journal” och se sina provsvar. När alla provsvar inkommit sker läkarbedömningen och när den är färdig meddelas kunden återigen via sms.

Werlabs.se använder betalalternativen Visa, MasterCard och faktura. För att beställa analyser hos Werlabs måste man vara över 18 år samt ha ett svenskt personnummer, mobiltelefon samt ett mailkonto (för att företaget skall kunna hantera remisser).