Väskan.com Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 11% rabatt + Fri frakt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Väskan.com är en webbshop som säljer väskor för alla tillfällen. AB Väskan grundades 1939 i Karlskoga av paret Birgit och Martin Wahlsten. Företaget, som varit i samma familj i över 75 år, är den äldsta väsk- och handsk-butikskedjan i Sverige som drivs av samma familj.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Väskan.com:

10% rabatt eller mer

10% rabatt eller mer hos Väskan.com

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller när du anmäler dig till Väskan.coms nyhetsbrev. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

10-30% rabatt

10-30% rabatt hos Väskan.com

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter i Väskan.coms sortiment. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Idag är det tredje generationen som driver Väskan, som har fem butiker i Västerås, Uppsala och Karlstad. AB Väskan har idag sitt huvudkontot och centrallager i Västerås. Väskan.com är företagets webbutik och här ifrån kan du handla smidigt och enkelt hemifrån. I det breda utbudet av väskor finns bland annat resväskor, kabinväskor, handväskor, plånböcker, ryggsäckar, necessärer, datorväskor, portföljer, kameraväskor, handskar och klockor, allt från kända varumärken som Samsonite, Converse, Puccini, Marc O’Polo och American Tourister. Genom sin satsning på e-handel har företaget expanderat kraftigt och blev 2012 utsedd till årets Digitala Gasell, som är ett pris utdelat av Dagens Industri.

Väskans logotyp Väskan.com är en cerifierad e-handel och skickar varor till hela världen. Företaget AB Väskan som äger Väskan.com omsätter årligen ca 30 miljoner kronor och har ca 20 anställda.