Värmepumpshopen Zave Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-30% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Zave säljer billiga värmeluftspumpar på nätet. Företaget grundades 1988 och gick länge under namnet Värmepumpshopen. Idag ägs företaget av Zave AB, men säljer fortfarande värmesystem till företag och privatpersoner.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Värmepumpshopen:

10-15% rabatt

10-15% rabatt eller mer hos Värmepumpshopen Zave.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Värmepumpshopen Zave. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Fri frakt

Fri frakt på hela din beställning från Värmepumpshopen Zave.

VISA RABATTKOD

Behövs ej. Se länken som öppnades i ny flik.

Värmepumpshopen Zave logotyp På webbadressen varmepumpshopen.se finns det ett stort utbud av värmepumpar, med produkter som luftkonditionering, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar, luftvärmepumpar, luft-vattenpump, ventilation, bufferttankar, filter, fjärrstyrning, varmvattenberedare, takskydd, installationsmaterial och rengöringsprodukter. Allt kommer från kända och pålitliga märken som Panasonic, Samsung, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, Nibe, Comfortzone, Bosch, Airpatrol och Daikin. Om man önskar kan man även beställa installation av sin nya värmepump. Priserna på installationen varierar beroende på var i landet du bor. Om du bor i Stockholmsområdet, Bergslagen och Västra Mälardalen kan du boka in ett gratis hembesök för att få en offert på just ditt värmesystem. Zaves tjänster och produkter är godkända för ROT-avdraget. Zave och varmepumpshopen.se är certifierad av Trygg e-handel och erbjuder snabba leveranser och en lättillgänglig kundservice. Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt.