Upplevelsepresent.se Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 43% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Upplevelsepresent är ett svenskt upplevelseföretag som erbjuder upplevelser inom kultur, hälsa, sport, äventyr med mera. På hemsidan upplevelsepresent.se kan du lätt beställa fartfyllda och roliga upplevelser, som att flyga stridsplan, hoppa fallskärm, prova styra ett plan, åka dressin, köra segway eller varför inte prova på att köra sportbil? Här finns också lite lugnare upplevelser, som sightseeing i olika städer, spabesök, middagspaket, vinprovningar, teaterbesök och pubvandringar.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Upplevelsepresent:

Alla rabatter och rabattkoder

10-20%, 100-250kr rabatt och mycket mer hos Upplevelsepresent.se.

VISA ALLA RABATTER OCH RABATTKODER

track.double.net/click/?channel=52988&program=316

Inga rabattkoder finns tillgängliga denna vecka/månad. Se Upplevelsepresents startsida (som öppnades i en ny flik i din webbläsare) för att få de senaste rabatterna och erbjudandena. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Upplevelsepresents logotyp Upplevelserna finns i Sverige, men man kan också beställa upplevelser utomlands, och till och med en flygtur upp i rymden! Man beställer sin upplevelse på hemsidan och får sedan hem ett värdebevis som man antingen nyttjar själv eller ger bort. I värdebeviset medföljer instruktioner på hur man bokar sin valda upplevelse. Värdebeviset levereras hem i brevlådan i en diskret förpackning. Upplevelsepresent.se är certifierad av Trygg e-handel och har ställt resegaranti enligt Kammarkollegiet. Upplevelseakuten AB, som driver Upplevelsepresent.se, omsätter årligen över 12 miljoner kronor och har åtta anställda.