TrekkINN Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10, 15, 20% rabatt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Har du ett brinnande friluftsintresse och letar efter ny utrustning till din nästa tur? Då kan du peppa dig lite med en Trekkinn-rabattkod och en samling andra friluftsrelaterade erbjudanden och kampanjer. TrekkINN erbjuder ett enormt utbud av friluftsprylar med över 150 000 artiklar att välja mellan. Här kan du finna precis allt inom vandring, camping och klättring och alla kända märken finns representerade.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från TrekkINN:

20% rabatt

20% rabatt eller mer hos TrekkINN.

VISA RABATTKOD

www1.belboon.de/adtracking/039799093f220334e400471d.html/&deeplink=https://www.trekkinn.com/berg/liquidaciones

Ingen rabattkod denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda utförsäljnings-produkter hos TrekkINN. Se länken som öppnades i en ny flik i din webbläsare.

Trekkinn.com är en friluftsbutik online med över 110 000 produkter för vandring, terränglöpning, klättring, ski touring, camping med mera. Trekkinn.com vänder sig till hela den friluftsintresserade familjen. Trekkinn.com ägs och drivs av den globala sportkedjan tradeinn.com där totalt tretton e-butiker med inriktning på sportprodukter ingår.

Tradeinn.com har funnits på nätet i 17 år och levererar sportprodukter till 220 länder. Tradeinn.com är auktoriserad återförsäljare av mer än 1600 sportmärken och har totalt 500 000 sportprodukter i sitt sortiment. Företagets huvudprinciper är samarbete, rimliga priser och god service. Trekkinn.com har som målsättning att deras kunder ska kunna njuta av en utrustning som både är bekväm och säker vid utomhusaktivitet och erbjuder därför enbart produkter de anser vara av god kvalitet.

I Trekkinns utbud av friluftsprodukter hittar man ryggsäckar, ytterkläder, vandringsutrustning, kompressionskläder, utrustning för klättring, sovsäckar, vandringsstavar, GPS, pannlampor och mycket annat. Det finns produkter för olika sorters klimat, väderlekar och kunskapsnivåer, -från nybörjar- till proffsnivå. Produkterna är indelade i kategorierna barnkläder, barnskor, belysning, camping, damkläder, damskor, datorer och GPS, foto och video, herrkläder, herrskor, kikare, klättring, nutrition, ryggsäckar och väskor, ski touring, snöskor, solglasögon, sovsäckar, stavar, tält, tillbehör och vätska. Produkterna i nätbutiken kommer från välkända märken som Salomon, The North Face, Vaude, Salewa, Merrell, Trangoworld, Garmin, Columbia, Suunto med flera. Trekkinn.com tillämpar lägsta-pris-garanti som innebär att om en kund innan beställning hittar ett bättre erbjudande hos annan auktoriserad online återförsäljare och kan bevisa det får kunden det lägre priset om alla villkor är uppfyllda. På trekkinn.com hittar man även dagliga erbjudanden, specialerbjudanden och utförsäljningar med prissänkningar upp till 65% av ordinarie pris.

Trekkinn.com använder sig av betalsätten kort, PayPal och banköverföring. Leveranssätt inom EU är DHL Air eller DPD, Schenker, Seur, Calberson, Bartolini och tar normalt mellan två och fem dagar.

Tradeinn.com har blivit utsedd till “Best Cross-Border Webshop 2014” av E-Commerce Awards.

Tradeinn.com har sitt säte i Spanien.