Staples Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 10-60% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Staples är en världens största leverantör av kontorsmaterial och den näst största återförsäljaren på nätet efter Amazon. Staples vänder sig till både privatpersoner och företag och säljer sina produkter på internet, via postorder och i fysiska butiker. I Sverige finns tolv butiker. Företaget startade i Boston, USA 1986, och finns i dag på fem kontinenter. Staples har 91 000 anställda över hela världen och enbart i Europa finns omkring 9 miljoner kunder.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Staples:

Minst 15% rabatt

15% rabatt eller mer hos Staples.

VISA RABATTKOD

clk.tradedoubler.com/click?p(253922)a(2454700)g(22165434)url(http://www.staples.se/utfrsljning/cbk/2685.html)

Behövs ej. Gäller utvalda delar av sortimentet. Se länken som öppnades i ny flik. Klicka här för att öppna länken igen.

Sortimentet är brett och avsett för arbetsplatser, hem, och skolmiljöer. I Staples webbshop finns över 15 000 varor. Staples säljer pennor, pärmar, papper, kuvert, emballage, kontorsmöbler, hygienprodukter, material för presentation som whiteboards och blädderblock, skrivbordstillbehör, datortillbehör, skrivare, dokumentförstörare, första hjälpen och mycket mer. Exempel på varumärken som finns hos Staples är Parcer, Arc, Dymo, Samsung, Duni, Canon, Post-it, Verbatim, Papermate, hp.

År 2010 började Staples bredda sitt sortiment med miljövänligare produkter som till exempel kopieringspapper och sopsäckar i återvunnet material, och giftfritt fyllnadsmaterial. Företaget är även miljöcertifierat vilket bland annat innebär att de återvinner tonerkassetter och bläckpatroner, och har minskat sina koldioxidutsläpp med 60 procent sedan 2010.

Staples logotyp Webbshopen har service som ”deals of the week”, en sökfunktion för att förenkla inköp av toner och bläck, nyhetsbrev med erbjudanden och en Norton-certifiering för trygg e-handel. Man kan även få tips för kontoret, som hur man arkiverar smart eller får ut mer av möten. Staples har även en ”pricematch” som innebär att om man som kund hitta en identisk produkt till ett lägre pris, och lämnar in ett bevis för det lägre priset inom 14 dagar efter att man handlat hos Staples, så betalar Stapels tillbaka mellanskillnaden. Kunder som beställer från Staples har 30 dagars öppet köp och fri retur. Kunder som handlar för mer än 395 kr (exkl. moms) får fri frakt. Om man gör sin beställning innan 16.00 levereras beställningen följande dag.