Sporttema Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 70% rabatt | Juni

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Sporttema.se är en svensk sportbutik på nätet. Sporttema öppnades i december 2003 och har sedan dess levererat sportprodukter till tusentals nöjda kunder över hela Sverige. Sporttemas affärsidé är att erbjuda sina kunder träningsredskap av högsta kvalitet och till bästa pris, på nätet.

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sporttema:

10% rabatt eller mer

Minst 10% rabatt när du handlar hos Sporttema.

VISA RABATTKOD

Rabattkod behövs ej. Gäller utvalda produkter hos Sporttema. Se länken som öppnades i ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Sporttemas logotyp För Sporttema är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och trygg i ditt köp, därför erbjuder man 30 dagars öppet köp så att du kan prova varan hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig. Sporttema erbjuder ett brett sortiment av träningsredskap som till exempel löpband, step-up brädor, promenadband, roddmaskiner, spinningcyklar, trappmaskiner, crosstrainers, och sporttillbehör som pulsklockor, träningsstavar, massagestolar, yogamattor, träningskläder och spikmattor - allt från kända varumärken som Everlast, Casall Sports Product, Weider, Nordic Track och Viking Sport. Företag kan hyra träningsredskap, från enstaka varor till kompletta träningsanläggningar, till en låg månadshyra. Sporttema.se är certifierad av Trygg e-handel. Sporttema Sverige AB, som äger Sporttema.se, har en omsättning på 15 miljoner kronor och 2 anställda.