Sporttema Rabattkod / Kampanjkod 2017 | 70% rabatt | Oktober

Dela rabattkoden med dina vänner:

← ← Snälla snälla, hjälp till att dela på sociala medier :)

Kom igång med träningen genom att inhandla fantastiska träningsredskap som inspirerar dig till att hitta formen. För att ge dig en extra kick hjälper vi dig med en Sporttema-rabattkod och håller koll på andra erbjudanden åt dig. Så besök oss först så slipper du jaga och kan känna dig trygg i att få bästa pris på redskapen du behöver. Ditt framtida jag kommer tacka dig!

Aktuella erbjudanden och rabattkoder från Sporttema:

10-20% rabatt eller mer

Minst 10-20% rabatt när du handlar hos Sporttema.

VISA RABATTKOD

Inga rabattkoder tillgängliga denna vecka/månad. Rabatten gäller utvalda produkter hos Sporttema. Se länken som öppnades i ny flik i din webbläsare. Klicka här för att öppna länken på nytt.

Sporttemas logotyp Sporttema.se är en svensk sportbutik på nätet. Sporttema öppnades i december 2003 och har sedan dess levererat sportprodukter till tusentals nöjda kunder över hela Sverige. Sporttemas affärsidé är att erbjuda sina kunder träningsredskap av högsta kvalitet och till bästa pris, på nätet. För Sporttema är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och trygg i ditt köp, därför erbjuder man 30 dagars öppet köp så att du kan prova varan hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig. Sporttema erbjuder ett brett sortiment av träningsredskap som till exempel löpband, step-up brädor, promenadband, roddmaskiner, spinningcyklar, trappmaskiner, crosstrainers, och sporttillbehör som pulsklockor, träningsstavar, massagestolar, yogamattor, träningskläder och spikmattor - allt från kända varumärken som Everlast, Casall Sports Product, Weider, Nordic Track och Viking Sport. Företag kan hyra träningsredskap, från enstaka varor till kompletta träningsanläggningar, till en låg månadshyra. Sporttema.se är certifierad av Trygg e-handel. Sporttema Sverige AB, som äger Sporttema.se, har en omsättning på 15 miljoner kronor och 2 anställda.